Gość Max15 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 http://www.ramkomputer.pl/product_info.php?products_id=53318 http://www.apollo.pl/store/show_detail/21/24163 co lepsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Palit 8600GT , doplata niewielka a roznica w wydajnosci spora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 heh:) tak myślalem, a jeszcze jedno: http://www.apollo.pl/store/show_detail/10/27297 http://www.apollo.pl/store/show_detail/10/26460 ktorą wybrać:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Abit IP35-E a jak musisz z tych dwóch to DS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Czy taki zestaw bedzie dobry: www.etpl.forall.pl/komp.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Płytę zmien na abit IP35-E i mozesz zamawiać ;) No i ten chieftec moze troche hałasować (mojemu też się to zdarza, ten sam model tylko 50W słabszy), wiec moze Huntkey AP-350? Edytowane 18 Lipca 2007 przez darkx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 A mam jeszcze pytanko: czy pod te płyty pójdzie mi dysk ze standardowym podłączeniem - ATA(?) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 tak, pójdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 a jaką płytę główną do 350zł najlepiej wybrać do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 do 350 to EVGA 650i / Gigabyte 965P-DS3. Ale dołóż 50 zł i masz Abit AB9/MSI P6N sli fi/Abit IP35-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja bym troszeczkę dołożył i kupił Abita AB9 ew. IP35-E. Jak nie to Gigabyte 965P-DS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 no... juz komp kupiony i złożyłem:D ... skusiłem się jednak na tego gigabyte i jestem zadowolony - extra płyta! Polecam! A mam jeszcze ostatnie pytanie: z czego lepiej korzystać do dźwięku z karty muzycznej Creative Audigy SE czy z tej zintegrowanej High Definition Realtek :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Audigy bez dwóch zdań ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 a jeszcze takie jedno pytanko: miedzy procesor a cooler w tym moim zestawie trzeba dawac cos, albo paste termiczną? bo cos tak pisało w instrukcji płyty głownej, ale w instrukcji procka nie kazali nic takiego robic :) i temperatura jest w porzadku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 no raczej się proca smaruje pastą, wypadałoby nawet dobrą jakąś :mur: jakie masz temp. w sterssie na procu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) w stresie nie wiem...w takim buszowaniu po pulpicie to 30stopni .... To czemu intel nie napisał, żeby to zrobić? EDIT: dowiedziałem się, że chyba od spodu na coolerze już była ta pasta termiczna, może ktoś to potwierdzić? Edytowane 21 Lipca 2007 przez Max15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 możliwe, bo np. ja na X2 miałem. Intel też mógł nałożyć . 30stopni to chyba nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 może ktoś to na pewno potwierdzić ;) ? bo nie chce mi się teraz rozbierać znowu tego coolera itp. zeby sprawdzić. Ale skoro w instrukcji proca było krok po kroku i nie było żeby niczym smarować tylko od razu nałożyć cooler to chyba by czegoś takiego nie napisali gdyby trzeba było posmarować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 podaj jeszcze temp. w stresie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ludzie.... Na każdym boxie na spodzie jest coś co przypomina pastę termoprzewodzącą... Każdy BOX w zestawie ma takie coś, dlatego nic o tym nie piszą w instrukcji, bo po co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max15 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 coś takiego czyli coś co wystarcza? temperatura po 40 minutach gry w Colin Dirt: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Temp ok, ale lepiej sobie zmień tą "pastę" będziesz miał spokój na przyszłość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...