dw7 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Wczoraj złożyłem kompa i mam teraz problem z zainstalowaniem sterownika do wbudowanej karty dźwiękowej, wszystkie inne stery chodzą idealnie. Podczas instalacji tego sterownika pojawia się błąd: Wszytko raczej podłączyłem prawidłowo bo by nie działało smilies/lol2.gif , jedynie nie podłączyłem diod z panelu przedniego smilies/wink.gif . Oto części mojego kompa: x2 3800+ asus m2npv-vm ocz 2x1gb barracuda 250gb samsung 30gb grafa i dźwięk zintegrowany SRY ZA UMIESZCZENIE TEGO POSTA W ZŁYM DZIALE!!! Edytowane 18 Lipca 2007 przez dw7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Tutaj znajdziesz najnowsze sterowniki. Dopasuj je do posiadanego systemu no i włącz w biosie karte dzwiekową. Domyslnie powinna byc zresztą włączona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw7 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) To nic nie pomaga, ściągnąłem poprawkę pod XP SP2 KB888111 - obsługa dźwięku HD, teraz pojawia mi sie taki komunikat: Co do biosu to mam tylko opcję HD Audio i jest na Enabled. P.S. Niektórzy co mają kartę dźwiękową HD też mają podobny problem... Edytowane 18 Lipca 2007 przez dw7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...