Raiden Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Szukam sterowników SATA do płyty głównej w laptopie Asus F3SC. Nie jestem pewien jaka to dokładnie płyta główna. Na stronie asusa wyszukuje się sterowniki przez podanie gniazda. Według CPU-Z mój procesor jest na socket 479, jednak jedyną płytą na stornie asusa na socket 479 jest płyta N4L-VM DH. Jednak to na pewno nie jest moja płyta, ponieważ ta, z tego co widzę, jest na chipie i945GM a moja jest na i965M. Jakiego mam więc sterownika szukać?? Czy procesor T7100 jest na pewno na socket 479? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszd82 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ściągnij z sieci Everest (jakakolwiek wersja) i tam będziesz mógł sprawdzić jaka to dokładnie płyta. A póżniej w google "nazwa płyty + drivers" i na 100% znajdziesz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Everest podaje nazwe płyty jaką Nieznaną, podobnie Sandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Na stronie Asusa masz wszystkie stery oprócz SATA. Lapciak jest zrobiony pod wiste (tfu... na psa urok). Jeśli chcesz zainstalować XP, to musisz spróbować sterów pod chipset a nie pod mobo. (jak znalezłem stery: download/produkty/notebooki/f3sc :lol2:) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Już wszystko chodzi. Stery ściągnąłem ze strony intela, Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_w Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. Mam ten sam problem zakupilem laptopa ASUS F3SC i jest system WIN VISTA i nie moge zainstalowac WIN XP poniewaz nie posiadam sterowników SATA do niego, moze ktos mi pomóc z tym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...