SpiderMAN Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Chcialem wymienic Ericssona A2618s. Na cos, ale tyle tego jest, ze nie wiem na co sie zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Osobiscie tego Ericssona nie pozbywal bym sie. Jest bardzo przyjemny. Lepszy telefon (do 200zl) mozesz miec problem imho znalezc. Chyba ze jakas okazja na allegro czy cos...Jesli chcesz poczytac o funkcjach telefonow itp. to polecam www.gsmonline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 zajrzyj tu :arrow: http://telefonia.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 a u jakiego operatora uzywasz? mojemu ojcu gdy chciał zrezygnowac aby podpisac nowa umowe i miec nowy telefon zaproponowali utrzymanie tego abonamentu jaki ma i wybranie Sobie nowego telefonu po promocyjnej cenie (wtedy to była Nokia 3310) spróbuj moze Tobie tez sie uda :) aha dodam że chodzi o PLUSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 .....gdybym wiedzial wczesniej to bys ci sprzedal Nokie 3210 sprzedalem ja za 180 zl byla w dpbrym stanie.miala obudowe niebieska imitacje 3310..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Mam Soniaka J-5 ze zmienionym na niebieskie podswietleniem :) Fotke, wrzuce pozniej :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe, dloogo kupowales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale dloogo kupowales ;) ale daj fotki i powiedz jak przelutowales diodki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A z jakiego chcesz źródła? ;) LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...