Hajmon3 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No to terazpretenduje do miana lamera i najglupszego pytania :lol: Jak sie podlacza Radeona 9500 pro do zasilania? (gdzie? jak?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Podpinasz do gniazda na karcie wtyczkę którą podlanczas np. stacje dyskietek :D Kto pyta nie błądzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hehe good one :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 chyba prosciej do gniazda jak z hdd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 to chyba to same :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 chyba prosciej do gniazda jak z hdd Jeszcze nie widzialem zloncz na radku takich jak podchodzą do hdd :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hehe dobre pytanie no jasne ze do tego kabelka od fdd .Wiecie co zauwarzylem ze jak kupilem se radka a wczesniej mialem rive to mi napiecie +3.3V spadlo wiem ze radek bierze wiecej mocy ale mnie to troche niepokoji jak mialem rive to mialem napiecie od 3.22 do 3.33 a teraz moze spasc nawet do 3.18 .czy to moze powodowac jakies zwichy albo cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 chyba prosciej do gniazda jak z hdd Jeszcze nie widzialem zloncz na radku takich jak podchodzą do hdd :? widziałes wogóle jak wyglada orginalne zasilanie do radka? koncówka wtyku jak do hdd- a ze na samej karcie jak do fdd to juz inna sprawa-ktos moze miec za krótki taki kabel z zasiłki albo tylko jeden :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hehe dobre pytanie no jasne ze do tego kabelka od fdd .Wiecie co zauwarzylem ze jak kupilem se radka a wczesniej mialem rive to mi napiecie +3.3V spadlo wiem ze radek bierze wiecej mocy ale mnie to troche niepokoji jak mialem rive to mialem napiecie od 3.22 do 3.33 a teraz moze spasc nawet do 3.18 .czy to moze powodowac jakies zwichy albo cos.Jasne, że może... a przy takiej wartości to nawet powinno ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 chyba prosciej do gniazda jak z hdd Jeszcze nie widzialem zloncz na radku takich jak podchodzą do hdd :? widziałes wogóle jak wyglada orginalne zasilanie do radka? koncówka wtyku jak do hdd- a ze na samej karcie jak do fdd to juz inna sprawa-ktos moze miec za krótki taki kabel z zasiłki albo tylko jeden :cry: No tak, ale na samej karcie jest takie jak od fdd więc można podlonczyc na dwa sposoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No tak, ale na samej karcie jest takie jak od fdd więc można podlonczyc na dwa sposoby :) jesli tak rozumujemy to oczywiscie pełna zgoda :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no wlasnie tak sie zastanawialem czy mozna podlaczac na dwa sposoby. Dzieki za odpowiedzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...