Skocz do zawartości
Hajmon3

Radeon - zasilanie

Rekomendowane odpowiedzi

hehe dobre pytanie no jasne ze do tego kabelka od fdd .Wiecie co zauwarzylem ze jak kupilem se radka a wczesniej mialem rive to mi napiecie +3.3V spadlo wiem ze radek bierze wiecej mocy ale mnie to troche niepokoji jak mialem rive to mialem napiecie od 3.22 do 3.33 a teraz moze spasc nawet do 3.18 .czy to moze powodowac jakies zwichy albo cos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba prosciej do gniazda jak z hdd

Jeszcze nie widzialem zloncz na radku takich jak podchodzą do hdd :?

widziałes wogóle jak wyglada orginalne zasilanie do radka?

koncówka wtyku jak do hdd- a ze na samej karcie jak do fdd to juz inna sprawa-ktos moze miec za krótki taki kabel z zasiłki albo tylko jeden :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe dobre pytanie no jasne ze do tego kabelka od fdd .Wiecie co zauwarzylem ze jak kupilem se radka a wczesniej mialem rive to mi napiecie +3.3V spadlo wiem ze radek bierze wiecej mocy ale mnie to troche niepokoji jak mialem rive to mialem napiecie od 3.22 do 3.33 a teraz moze spasc nawet do 3.18 .czy to moze powodowac jakies zwichy albo cos.

Jasne, że może... a przy takiej wartości to nawet powinno ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba prosciej do gniazda jak z hdd

Jeszcze nie widzialem zloncz na radku takich jak podchodzą do hdd :?

widziałes wogóle jak wyglada orginalne zasilanie do radka?

koncówka wtyku jak do hdd- a ze na samej karcie jak do fdd to juz inna sprawa-ktos moze miec za krótki taki kabel z zasiłki albo tylko jeden :cry:

No tak, ale na samej karcie jest takie jak od fdd więc można podlonczyc na dwa sposoby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...