Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mam problem- nie wiem, w jaki sposób mógłbym np. na serwisie napsy.info znaleść napisy do tego filmu. Wpisuję "Pi" czy nawet symbol, nie znajduje mi tego. Mógłby ktoś mnie na to naprowadzić ew. jak macie pod ręką- podeślić mi pliczek, ok? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Fajny film po co ci napisy ostatnio w telewizji lecial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Fajny film po co ci napisy ostatnio w telewizji lecial :) i co z tego ? zakladasz ze to ze lecial w tv oznacza ze kazdy go sobie obejrzal/nagral[obejrzy] looz www.napisy.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No cóż......studia + praktyki- nie miałem czasu :( Dzisiaj sobie zciagnąłem ( właśnie przyszedłem z Polibudy od 8 rano) i chciałbym obejżeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mowie tylko ze bylo to trzeba bylo sobie nagrac ia to mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Werki- skoro nie mozesz mi pomóc, zostaw swoje uwgai dla siebie, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jak nadal potrzebujesz to masz tu >>>> http://shiz_2.w.interia.pl/Pi.rar Miłego ogladania. No teraz działa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hmm..coś nie działa. Ale dzięki za zainteresowanie Shiz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Ok poszło . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 No ja też flash getem i nic. Ale jak już się tak poświęcasz, to wyślij na Slayer_997@o2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 SUPER :D Dzieki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Mowie tylko ze bylo to trzeba bylo sobie nagrac ia to mam. no coz pomysl ze nie kazdy jest toba looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Hm Pi to mistrzowski film kazdy go musi obejrzec (IMO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Super film, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...