BiL63JTZ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Witam Nie tak dawno na forum doradzono mi Brisbane'a 3600+, KN9 i 79GS na 1.2ns - dziękuję za to, a sam siebie powinien... utopić, bo byłem w gorącej wodzie kąpany :D Myślę tak: Siakeś C2D - chyba najbardziej opłaca się E6550 (4MB L2) za 595zł. Ewentualnie jakiś selekcik z forum. Siakeś mobo - wiadomo... O czymś takim jak ograniczenia w HTT czy niskie VCore/VDimm nie chce słyszeć :P (ale bez przesady, bo póki co w lotka trafiłem co najwyżej trójkę...) 4x1GB 800-ek Pytanie retoryczne - 8800GTX? i najważniejsze - czy nie lepiej kupić samą grafę i poczekać na Penryna? Edytowane 18 Lipca 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 a co znudziło się X2 :lol2: ? C2D - E6750, może się udać 4GHz mobo - hmmm.... Abit IP35 PRO ? nie mam innych pomysłów, ew. coś na 680i pamięci - A-Data Extreme Edition / Patriot LLK / Goodram PRO grafika - no tak, najtańśza jaką znajdziesz Czekać na Penryna .... rozumiem, że na AM2 nie chcesz siedzieć ani chiwli dłużej , tak ? Kup sobie teraz coś z mobo na P35 i czekaj wtedy na nowe proce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 IMO bez sensu zmiana kompa... Chyba, że czujesz niedosyt i chcesz mieć coś szybszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 3Ghz X2 Ci nie styka? do czego? :D Chyba nie zmieniasz po to żeby być bardziej elo mająć C2D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja proponuję jednak kupić jedynie GTXa i czekać na Phenom'a i Penryn'a. Potem się okaże, co "lepciejsze". :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 A ja proponuję olać ten chory system i dalej zbierać żetony... Chyba, że nie masz co z nimi robić, wtedy możesz przelać mi trochę na konto ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ja też bym się nie obraził :lol: a co do tego kompa, to nie wiem do czego nie starcza X2 na 3GHz. Grafikę owszem można zmienić, na upartego , ale można .... można też dokupić ramu, będzie pod następny konfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Chyba tylko wymienię grafę i poczekam na bitwę amd z intelem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...