Skocz do zawartości
Bone

Karta Graficzna Do 400zł Pod Moj Sprzet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Potrzbuje dobrej karty graf. do 400zl łacznie z wyysyłka do gier. Nie znam sie zabardzo chce sie zapytac co byscie mi doradzili.

Mam sprzet:

Celeron 2.4GHZ

HDD 80GB

Karta Graf RAdek 9200SE 128mb

Płyta: ECS 648FX-A

768 DD RAM

Delta DPS-350AB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda kasy, kup radka 9600, albo poszukaj 6600. Mialem celerona d 330 [ 2.66 + 1gb ramu i 9200se] kupujac droga karte nic ci to nie da bo ten celeron aka wdyjanosc p3 500 bedzie cie ograniczal. Lepiej np. kostke ramu i 9600 niz sama karte graf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki problem posprzedawać to co masz?? Za pieniądze które byś uzyskał, złożył byś już coś na Sempronie 3000+, który bez Oc zagryzie tego Celerona. 7600GS to zdecydowanie za dużo, co najwyżej Gf6600 a ito jest IMO bez sensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ram to najmniejszy problem jest tani i nawet w tym miechu kase na bukch nazbieram. A co do procka... drogi jest? I jak bym procka kupował to musze cos zminiac przez to w kompie czy nie? Szkoda kasy ale wiecej nie dostane i ja wiem czy by mi pozwolili w domu... dlatego karte chce kupic. z czasem wszystko bym pozamienial i drugiego kompa zlozyl pewnie.

http://www.allegro.pl/item216365521_palit_..._1430_mhz_.html moł bys mi powiedziec cos o tej karcie... peweni tez sie nie oplaca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle że jak teraz coś kupisz na AGP, to do nowszego sprzętu już byś jej nie przełożył. A tak to - Sempron 100zł, 1GB DDR2 - 120zł, Abit KN9 - 250zł, używany 7300GT - 200zł. Za to co masz powinieneś w okolicy 300-400zł dostać, jeżeli tylko dobrze zareklamujesz. I wyszedł byś na tym zdecydowanie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi