perna14 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Siemka wam na wstepie chcialem powiedziec ze jezeli nie tu dalem ten temat to prosze o przesuniecie go :) , a teraz do rzeczy , mam karte GEFORCE 7600 GS ZALMAN 1.2 NS wykrecilem go na 600/800 wszsytko ladnie zadnych artefaktów wynik w 3dmarku03 14025 ale zauwazylem ze wiele osób ma o wiele lepsze wyniki o/c w geforcie i nie wiem czy mam dalej krecic czy zostac na takim jak jest ?? dodam ze temperatura rdzenia w spoczynku jest 49-51 a w stresie to nie wiem :/ Edytowane 19 Lipca 2007 przez perna14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Do takich pytań jest chyba przeznaczony ten temat zbiorczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perna14 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Do takich pytań jest chyba przeznaczony ten temat zbiorczy... aha to sorki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 zauwazylem ze wiele osób ma o wiele lepsze wyniki o/c Taa... po vmodach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...