Skocz do zawartości
aldam

Karta Graficzna Pcie Chłodzona Pasywnie

Rekomendowane odpowiedzi

aldam:

szukałeś karty chłodzonej pasywnie, a kupiłeś z wiatrakiem. Napisz czy ta EVGA jest głośna czy cicha? Jakie masz wrażenia jeśli chodzi o głośność jej działania? Jaki masz zasilacz i co jest głośniejsze ;)

Zgadza się szukałem pasywki i taką będę miał po dołożeniu Accelero S1, które spisuje sie bardzo dobrze przy 7900gs.

Standardowy wentylator na 7900gs EVGA jest inny niż na referencyjnych kartach nvidii. Jest dość ciężki ale z tego co wyczytałem też głośny. Jednak nie miało to dla mnie znaczenia ponieważ jak pisałem kupję AS1.

Co do zasiłki to zamówiłem S12II 380W. Z odlegości niecałego metra podobno nie słyszalny w zamkniętej obudowie.

pewnie ,ze gram! ale wole widziec winiki ze smarków bo w grach kazdy troszke innaczej

interpretuje plynna gre jednym wystarcza w grach 30 fps-ów i sa zadowoleni a inni nazekaja przy 40fps-ach to tez zalezy w jakie gry sie gra!

Poczytaj testy na egieldzie. W ich testach za poziom płynności nie zawsze przyjmuje sie 25klatek.

Na razie testów nie zrobię ponieważ czekam na e2180, którego nigdzie nie ma , a liczyłem że po 20.08 już go kupię :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi