sir Afeen Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Następcą Jasona jest Robert Trujillo. Nareszcie!!!!! :twisted: Tu macie linka do reszty niusa Aaaa jeszcze jedno na kaazie krąży kilka kawałków podobno z St. Anger. Słyszeliście może? tytuły tych kawałków to: "Shadows of the cross", "Hell yeah", "valley of the misery" "Chains of pain" Ja sciagłem narazie Valley of misery (balladka) i Chains of pain (sieczka w stylu slayera) i nie wiem co myśleć, trochę mi to śmierdzi fejkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hm nowa metallicka is be :P STARA RULEZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 heh... jeśli ten w zielonej to urlich to wygląda jakby mu ktoś łopatą <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł buhahahaha... hmmm... ciekawe jaka będzie nowa płytka? ponoć ma być ciężka ghyhy... ponoć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hm nowa metallicka is be :P STARA RULEZ :D Co racja to racja słyszałem że nowa płyta "metaliki" bedzię nagrana przy wspułpracy z jakimś raperem!!! 8O tak tak dobrze czytacie z raperem, Metallica jest najlebszym przykładem tego co z porządnej grupy może zrobic komercja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 hehe zassajcie sobie z kazy empetrójkę o nazwie "We did it again" piosenka oczywiście zespołu metallica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A ja mam 3,5 GB Video tego zespołu- parawie same starocia- goście wymiatali strasznie......a teraz zaczyna być wstyd nosić koszulkę z ich emblematem :( Ale mnie nic nie ruszy! Ride the lighting i Kill'em ALL RULEZ FOREVER!!!!!! ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 a teraz zaczyna być wstyd nosić koszulkę z ich emblematem :( NIekoniecznie, sa koszulki np z okladkami plyt itd :) a sam emblemant to teraz troche tego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jason był do bani, nielubiałem gościa :x ale teraz może być całkiem ciekawe :D ale i tak stare płty RULEZ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 hmm hmm cos nie widze tej kapeli juz w ogole :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Zobaczymy... Zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jason był do bani, nielubiałem gościa :x ale teraz może być całkiem ciekawe :D ale i tak stare płty RULEZ :twisted: Fakt Newsted niewiele wnosił do kapeli, ale jego koncertowe "seek & destroy" wymiata, to jest mój ulubiony kawalek metalliki. Co od reszty waszych komentarzy to nagrali jeden kawałek z Ja rulem czy jak mu tam i to fszystko. Nowa płyta ma czerpać ze starych kawałków typu fade to black, ma być szybka i ostra, więc jest chyba na co czekać. Czekam na komentarze na temat kawałków na kaazie dostęnych - podobno z St. Anger (nowa płyta).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nom ja tez ich dawno nie widzialem, a szkoda, bo to byla jedna z moich ulubionych kapel (i nadal jest:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Nie bede sie spieral czy Newsted cos wniosl do muzyki ale zjebiscie mi sie podobal jego popis na basie podczas koncertu w spodku w 1987 roku. Jesli chodzi o nowego basiste to byl rewelacyjny z Suicidal Tendencies (polecam plyte "Lights, Camera, Revolution") i oczywiscie rewelacyjny Infectious Grooves (polecam plyte "The plague that makes your booty move") Nie moge sie rowniez nie zgodzic ze Slayer'em "Kill'em All" RULEZZZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 eh panowie a 07.06.2003 Metallica gra w Berlinie :) jedziem jedziem pogowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 tweak.pl na koncert!!:]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 prawda metallica stara była lepsza.. black był jescze... teraz ble... ale może jakis cód... faktycznie ulrich wygląda jak po łopacie ale on chyba tak zawsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ej a sciagaliscie te kawalki co tu tytuly padly? boze! tylko nie to! jezeli cos takiego sie ukaze to wogole padaka... a voice jest zupelnie nie james'a ... czy to technika komputerowa czy on sie tak zestarzal czy wogole to nie on spiewa... I don't know :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ej a sciagaliscie te kawalki co tu tytuly padly? boze! tylko nie to! jezeli cos takiego sie ukaze to wogole padaka... a voice jest zupelnie nie james'a ... czy to technika komputerowa czy on sie tak zestarzal czy wogole to nie on spiewa... I don't know :( Słuchałem "Chains of Pain". Intro niezłe ale później jak usłyszałem ten ryk Jamesa to brrrr. On chyba myśli że nadal ma taki głos jak kiedyś. Trzeba było nie pić to wtedy brzmiałoby to jako tako. Riffy tylko niektóre były fajne. Solówka totalnie skopana. Czarno to widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ej a sciagaliscie te kawalki co tu tytuly padly? boze! tylko nie to! jezeli cos takiego sie ukaze to wogole padaka... a voice jest zupelnie nie james'a ... czy to technika komputerowa czy on sie tak zestarzal czy wogole to nie on spiewa... I don't know :( pewnie po pijaku nagrywali=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLaDDe Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 no mam nadzieje bo to jakas parodia... ja Metallice kocham! to jest moj wzor (muzyczny - bo mam kapele) ale jezeli takie cos wydadza to biada dobrej muzyce... do black'a metallica rulez, na load'a i reload'a nie narzekam. jesli ktos widzial teledyski koncertowe np. fuel'a to wie o czym mowie :) garage tez nie jest zly. naprawde mi sie podoba. a co do s&m: uwazam go za swietny album, dobry pomysl i swietne wykonanie. brakuje mi tam tylko seek'a :))) ps. czekam z niecierpliwoscia na st. anger (mam nadzieje ze to nie to co juz mam z kazy) no i jade do berlina na koncert! yeah motherfucker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Odgrzebałem teg temat bo ostatnio na overkill.pl zawrzało w związku z petycja do Metalicy zeby przyjechali do Polski. Przylookajcie na komentarz gościa z ksyfką: J.A.Guess.Who. Ciekawe czy ktoś nas w penisa robi, jak myślicie? Oto link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 o Boże co za syf to co sciagnołem z kazzy porażka metaliki :( co on to spiewałz penisem w buzi?;( moze gdyby to jakos normlanie brzmiało to było by fajne ale jest blehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...