M@ARTIN171 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Witam mam zamiar zakupic Laptopa HP Pavilion dv8327 , cena jaka za niego wytargowalem to 2900 <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> go czy lepiej cos innego ?? Parametry Model: HP Pavilion dv8327us Procesor: Intel Core Duo processor T2050 1.60 GHz, technologia Intel Centrino Duo RAM: 1024 MB (1 GB) DDR RAM (expandable up to 2 GB) HDD: 160 GB hard drive (2 x 80 GB) Nagrywarka DVD: LightScribe Super Multi 8x DVD±R/RW with Double Layer Support Matryca: 17.0-inch WXGA+ High-Definition BrightView Widescreen Display Karta graficzna: NVIDIA GeForce Go 7600 graphics processor Dźwięk: Integrated audio with built-in Altec Lansing speakers LAN: Integrated 10/100Base-T Ethernet LAN Wireless: Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Modem: Integrated 56K modem Klawiatura: QWERTY Urządzenie wskazujące: Touchpad Bateria/Zasilacz: Litowo-Jonowa / Zasilacz euro 220v System operacyjny: Windows XP Professional us Gwarancja: Pełna pisemna gwarancja 12 miesięcy Edytowane 20 Lipca 2007 przez M@ARTIN171 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ten hp z aukcji, rzeczywiście jakość dziwnie tani, bo przyznam, że parametry ma świetne. sprzedający ma tylko 11 komentarzy i wszystkie za kupienie czegoś, wiec ten lapek jest pierwszą rzeczą jaką sprzedaje na allegro... pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam Dla mnie ten lapeć z allegro także jest za tani. Za taki sprzęt trzeba dać średnio od 4,5k do 5k ! Z tego co mi sie wydaje to ten allegrowicz sprzedając lapa za taką cene straci na nim z 2 tysiaki , dziwne to jest ale wybór co do tej aukcji nalezy do Ciebie. Pozdrawiam B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 a co sądzicie HP Pavilion dv8327us do tego windows xp , 12 -gwarancja za 2900Jeśli dajesz przykłady to prosze podawaj tez linki stron gdzie go znalazłes itd. Nie mam czasu na szukanie konkretnego modelu oraz tej ceny po sieci Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 przecież napisał w pierwszym poście opis tego modelu... hp to hp, uznana marka mówiąca sama za siebie. jeśli zależy Ci na znaczku, dobrych materiałach i wykończeniu to bierz. ja z kolei zastanowiłbym się poważnie nad jakimś kadłubkiem. aristo czy compal robią dobre lapki, a tej cenie będą lepiej wyposażone. gwarancja zwykle 24m d2d też wygląda lepiej. ale co kto lubi :) pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 przecież napisał w pierwszym poście opis tego modelu... To po kiego grzyba powtarza pytanie? Ja nie polecam kadłubków ale o tym mowa juz jest w temacie innym... pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...