sajuuk-khar Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam!! Zastanawiam się nad zmianą boxowego chłodzenia na Noctua NH-U12F dla lepszej wydajności i próby podkręcania...większego. Wcześniej miałem scythe ninia plus ale co się okazało nie mogłem jej przymocować na moją płytę bo radiatory na płycie mnie blokowały: Procek: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ płyta:Asus M2N32-SLI Deluxe zdj płyty: ]zdj 1[/url] ]zdj 2[/url] jak myślicie wejdzie na tą płytę ta noctua??? Dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 wszystkie gwiadzy na niebie wskazuja na to ze Infinity powinno pasowac, widzialem gdzies na necie recke tego mobasa, gdzie wlasnie chlopaki pokazywali ja z Infinity i wchodzil na styk nad radiatorami jak z Noctua, nie wiem, ale nie powinno byc wiekszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajuuk-khar Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedź o infinity ale mnie chyba bardziej będzie odpowiadała ta Noctua. BTW czy różni się wydajnością infinity i noctua??? Bo w cenie to jest zasadnicza różnica. Czy noctua jest lepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Noctua jest chyba odrobinę mniej wydajna. Wg jednych testów różnicy nie ma, wg innych jest - trudno jednoznacznie określić. Jest za to wyraźnie mniejsza i lżejsza oraz ma znakomity wentylator, który sam kosztuje ok.70zł. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frencci Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Bardzo proszę, jeśli chodzi o Noctuę- powinno wejść. A jeśli jakiejś płyty nie ma to śmiało pisz na maila 'support'- koleś odpowiada w ciągu kilku godzin...sam pytałem o jakieś płyty,których nie było na wykazie. http://www.noctua.at/main.php?show=compati...f&setlng=de Edytowane 20 Lipca 2007 przez frencci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...