Skocz do zawartości
sajuuk-khar

Noctua Nh-u12f Na Asus M2n32-sli Deluxe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Zastanawiam się nad zmianą boxowego chłodzenia na Noctua NH-U12F dla lepszej wydajności i próby podkręcania...większego. Wcześniej miałem scythe ninia plus ale co się okazało nie mogłem jej przymocować na moją płytę bo radiatory na płycie mnie blokowały:

Procek: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

płyta:Asus M2N32-SLI Deluxe

zdj płyty:

Dołączona grafika]zdj 1[/url]

Dołączona grafika]zdj 2[/url]

jak myślicie wejdzie na tą płytę ta noctua???

Dzięki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie gwiadzy na niebie wskazuja na to ze Infinity powinno pasowac, widzialem gdzies na necie recke tego mobasa, gdzie wlasnie chlopaki pokazywali ja z Infinity i wchodzil na styk nad radiatorami

jak z Noctua, nie wiem, ale nie powinno byc wiekszych problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Noctua jest chyba odrobinę mniej wydajna. Wg jednych testów różnicy nie ma, wg innych jest - trudno jednoznacznie określić. Jest za to wyraźnie mniejsza i lżejsza oraz ma znakomity wentylator, który sam kosztuje ok.70zł.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo proszę, jeśli chodzi o Noctuę- powinno wejść. A jeśli jakiejś płyty nie ma to śmiało pisz na maila 'support'- koleś odpowiada w ciągu kilku godzin...sam pytałem o jakieś płyty,których nie było na wykazie.

http://www.noctua.at/main.php?show=compati...f&setlng=de

Edytowane przez frencci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi