zibi715 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich .Mam problem właśnie uruchomiłem ten ciekawy programik.No i co ? Potrzebuję pomocy z konfikuracją ,a dokładnie na dole po środku pokazuje mi się czerwony znaczek (!) i informacja o zaporze. Mam orginalnego nortona 2007 .Czy to może przez niego takie informacje . Transfer pobierania wacha się w granicach 1,7 -2,0kB. Może Ktoś pokieruje mnie na właściwą drogę .DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Musisz otworzyć port na którym działa uT. Przede wszystkim ustaw ten port w uT na stałe (żadne random). Jeżeli łączysz się do netu przez router to przekieruj na nim port TCP. Na wszelki wypadek wyłącz nortona żeby sprawdzić czy on nie blokuje portu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi715 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dzięki bardzo za uwagę.A jeszcze podpowiedz mi gdzie to zrobic bo ja dopiero zaczynam sie bawic w torrenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Napisz w jaki sposób łączysz się do netu. W konfiguracji uT (zakładka Connections, pole Listening Port) zaznacz wszystkie opcje oprócz losowego wyboru portu. Jeżeli używasz routera z wbudowanym modemem adsl to zerknij na stronę http://www.portforward.com/english/routers...routerindex.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi715 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam Nie ma łącza przez reutera . Mam złącze z radiówki osiedlowej. transfer w granicy 1Mb.Ustawiłem tak jak podpowiedziałeś. no mam transfer w granicy 2kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Jesli ustawiles w firewallu dany port na otWarty oraz nie laczysz sie przez router to mozliwe ze administrator twojej sieci zablokowal dany port. Skontaktuj sie z nim i popros o odblokowanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...