Gość Kaaban Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Pineapple zapewne każdy zna, dla mnie jest zajebista :D Shokata-pił ktoś? taka niebieska, butelka też niebieska. Na etykiecie jest napisane, że smak "owocowy" po prostu i tyle <_< Dla mnie pyszna :D Nie jest tak słodka jak pineapple (mi akurat nie przeszkadzało) i ogólnie jest fajna i el0 ;) Nawet na stronie fanty nic o tym nie ma :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dzisiaj piłem. Nic specjalnego, smak jak napoje z biedronki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 niebieska p-r-z-e-z-a-j-e-b-i-s-t-a. Piłem parę lat temu na Węgrzech, bodajże jako smak czarnego bzu (tak nam tłumaczka powiedziała) Wypatrzyłem dzisiaj i nie ma na nią bata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 niebieska p-r-z-e-z-a-j-e-b-i-s-t-a. Piłem parę lat temu na Węgrzech, bodajże jako smak czarnego bzu (tak nam tłumaczka powiedziała) Wypatrzyłem dzisiaj i nie ma na nią bata :DTa jest podpisana po prostu "owocowa" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 wiem, widziałem ... ale na Węgrzech piłem identyko jako czarny bez ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Pineapple-totalna porazka jak dla mnie. tej drugiej nie probowalem jeszcze. Edytowane 24 Lipca 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam-wiesz-kto Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam Ja piłem fante shokate już 6 lat temu w Chorwacji. Na chorwackiej etykiecie było napisane że to jest "limuna(limonka) i bazge" Chorwat mi powiedział że bazge to krzyżówka grejfruta z czymś tam.(już nie pamiętam) Ale nie ma co shokata jest pyszna. A pinaple... zgadzam się że to porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ja bywam codziennie w różnych sklepach i nie mogę znaleźć w jakich sklepach to kupiliście?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mircho Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ja bywam codziennie w różnych sklepach i nie mogę znaleźć w jakich sklepach to kupiliście??Jest w Serbii i Czarnogórze, chyba też była w Macedonii. W Polsce niedostępna. Moja córka uwielbia, a ja, choć nie jestem smakoszem tego typu napojów, uważam, że to najlepsza z Fant :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jest w Serbii i Czarnogórze, chyba też była w Macedonii. W Polsce niedostępna. Moja córka uwielbia, a ja, choć nie jestem smakoszem tego typu napojów, uważam, że to najlepsza z Fant :rolleyes:Cuda na kiju :lol2: Kupione w sieci sklepów LD ale chyba to tylko na mojej wsi jest i w okolicach ;) W wawie o dziwo nie widziałem O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja jeszcze dziś trochę pojeżdżę, może u nas w Lewiatanie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 W wawie w co 2 delikatesach jest , ogólnie jako fan tego typu napojów uwazam , ze jest ok , duzo lepsza od ananasowej , ale i tak pepsi chilli wymiata w te wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Dorwałem właśnie ostatnią butelke w sklepie i wypiłem. MIAZGA. Najlepsza Fanta jak dotąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 w mediamarkcie jest shokata ;D piłem i jest naprawdę zaje*ista ;D polecam absolutnie każdemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...