LuKaSeKbP Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja sam ostawilem i jest 0k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 championship menager :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 no i styka, ale na xp cm'a by chyba nie pociagnelo....Można zapytać co to cm :roll: :oops: . of corz:P Championship manager..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zap Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nieweim skad ten mit ze pamiec wirtualna przeszkadza w pracy komputerowi ? ehhh jesli ci sie os slimaczy i wciaz czyta z dysku to nie przez swp tylko dlatego ze masz za malo pamieci fizycznej taka jest prawda :lol: bolesna ale szczera prawda :lol: To chyba jasne, ze latwiej komputerowi odczytac cos z pamieci niz z dysku twardego. Zwlaszcza, gdy musi rownoczesnie korzystac z dysku w innym celu. A jak przez jakis czas dysku do niczego nie uzywa to moze go sobie wylaczyc i jest ciszej. Co wyczytalem w definicji pamieci wirtualnej gdzies w pomocy Windowsa: "Tymczasowy magazyn uzywany przez komputer do uruchamiania programow, ktore potrzebuja pamieci wiekszej niz pamiec RAM komputera (...). Dane programu, ktore nie moga byc umieszczone w danej chwili w pamieci komputera, sa zapisywanie w plikach stronicowania" Plik stronicowania: "Plik (...) uzywany przez system Windows do przechowywania czesci plikow (...). ktore sa zbyt duze i nie moga byc umieszczone w calosci w pamieci". Obie definicje sa bledne, gdyz Windows uzywa plik wymiany wtedy kiedy ma na to ochote. Ktos powiedzial mi, ze mozna walczyc z plikiem wymiany wlaczajac stary sposob alokowania pamieci, ale nie wiem jak to zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 hehehehehee no sory ja sowje a on i tak swoje :P :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zap Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 HQ 12, nie rozumiem co masz na mysli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...