MODERlukasMODER Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Mam problem chce sprzedac moj cały sprzęt bez zasilacza tzn.: ATi radeon z 1300 pro Gigabyte ga-k8u AMD 3000+ Venice 1 Gb ram Kingston DDR 1 I chce kupic cos na AM2 ddr 2 i karte na PCI Expres. Co mozecie mi polecic i ile dostane za moj sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio7 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Płyta: Abit KN9 Procesor:Amd Athlon X2 3600+ brisbane Ram: 2x Goodram Pro 900MHz CL5 Karta Graficzna : Palit 8600GT Razem wyjdzie około 1200zł. A ile dostaniesz za swój sprzęt to zobacz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Mam problem chce sprzedac moj cały sprzęt bez zasilacza tzn.: ATi radeon z 1300 pro Gigabyte ga-k8u AMD 3000+ Venice 1 Gb ram Kingston DDR 1 I chce kupic cos na AM2 ddr 2 i karte na PCI Expres. Co mozecie mi polecic i ile dostane za moj sprzet? Ile dostaniesz za sprzęt to możesz sprawdzić na allegro... Chce kupić coś ... Do czego, na co, za ile ? Sprawdź zestawy Sysaka, tam wybierzesz sobie sprzęt taki na ile dysponujesz $$ Edytowane 19 Lipca 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODERlukasMODER Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Płyta: Abit KN9 Procesor:Amd Athlon X2 3600+ brisbane Ram: 2x Goodram Pro 900MHz CL5 Karta Graficzna : Palit 8600GT Razem wyjdzie około 1200zł. A ile dostaniesz za swój sprzęt to zobacz na allegro. Zestaw mi pasuje wszystko ok z kasą też sie wyrobie. Widze ze wszyscy oferuja mi Palita 8600 GT. Proc też nad takim myślałem. Ramy ok. Płyta ok. To sie szykuje zmiana. Za mc bedzie juz nowy sprzęt dzieki za pomoc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Widze ze wszyscy oferuja mi Palita 8600 GT. Karta się bardzo dobrze podkręca i za cenę tego palita możesz uzyskać zegary 8600gts(lub nawet wyżej) oszczędzając jakieś 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODERlukasMODER Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To taki palit to sie nazywa Moc za małą kase...Jak go mozna tak podkrecać...to spoko;) Dzieki za porady i odpowiedzi.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...