Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mam juz tego pixelviewa ti4200 od okolo 2tygodni niemoglem sie tym pochwalic wczesnej gdyz zniewiadomo jakich powodow niemoge wejsc na tweaka z neta w domu ,moze ktos wie czemu ?, nikt z mojej sieci niemoze wejsc na www.tweak.pl od jakichs 2tygodni. a co do karty to tak standardowe 250core 500mem , podkrecilem na 300core i 615mem, musze dodac ze udalo mi sie puscisc mojego durka 1000 na styabilne 1333mhz i natym systemie w 3dmarku 2001 mam wynik 8200-8300 , malo czy wsam raz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

mam juz tego pixelviewa ti4200 od okolo 2tygodni niemoglem sie tym pochwalic wczesnej gdyz zniewiadomo jakich powodow niemoge wejsc na tweaka z neta w domu ,moze ktos wie czemu ?, nikt  z mojej sieci niemoze wejsc na www.tweak.pl od jakichs 2tygodni. a co do karty to tak standardowe 250core 500mem , podkrecilem na 300core i 615mem, musze dodac ze udalo mi sie puscisc mojego durka 1000 na styabilne 1333mhz i natym systemie w 3dmarku 2001 mam wynik 8200-8300 , malo czy wsam raz?

Z tym wchodzeniem to ja czasem też mam problemy.Czasem w ogóle nei chce wejść,czasem tylko na forum nie chce.Jak na forum nie chce to próbuje najpierw na tweak.pl,a potem forum,no i sam nie wiem czemu to czasem pomaga.Trudności z wejściem jednak nie trwają dłużej niż 1h.

No w sumie teraz zauważyłem że nie zawsze pisze że jestem na forum (chociaż oczywiście jestem!),nie wiem dlaczego ale mam też pytanie czy inni mnie też nie widzą 8O 8O 8O , bo jak tak to też cos tu nie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

mam juz tego pixelviewa ti4200 od okolo 2tygodni niemoglem sie tym pochwalic wczesnej gdyz zniewiadomo jakich powodow niemoge wejsc na tweaka z neta w domu ,moze ktos wie czemu ?, nikt  z mojej sieci niemoze wejsc na www.tweak.pl od jakichs 2tygodni. a co do karty to tak standardowe 250core 500mem , podkrecilem na 300core i 615mem, musze dodac ze udalo mi sie puscisc mojego durka 1000 na styabilne 1333mhz i natym systemie w 3dmarku 2001 mam wynik 8200-8300 , malo czy wsam raz?

na jakich pamięciach go masz i czy zakładałeś jakieś dodatkowe chłodzenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm....ladie ale sadzilem ze bedzie lpeiej :( doloz tam radiatory jakies i lepsze chlodzonko i powinno byc chociaz o 50 mhz wiecej na pamiatkach a wynik w 3d marku masz spox i sadze ze jest ...uczciwy bo ja na tym co ponizej mam 8976 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z twekiem sobie poradzilem , cos z routingiem bylo zwalone ponoc , musialem wpisac ocnieco do proxy w explorerze i mam tweka z powrotem :D

co myslicie o takim coolerze na sledziu co sie instaluje pod grafika i on nawiewa powietrze na uklad?

bedize wydajny czy?, czy niebedzie powodowal zlej cyrkulacji powietrza ktore bedzie odprowadzal coolerek z garfay?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

z twekiem sobie poradzilem , cos z routingiem bylo zwalone ponoc , musialem wpisac ocnieco do proxy w explorerze i mam tweka z powrotem :D  

co myslicie o takim coolerze na sledziu co sie instaluje pod grafika i on nawiewa powietrze na uklad?

bedize wydajny czy?, czy niebedzie powodowal zlej cyrkulacji powietrza ktore bedzie odprowadzal coolerek z garfay?

mam taki i na tym ti4200 pierwsze bóle pojawiły się powyżej core315

pewnie coś daje ale racej niewiele / u mnie wymusza obieg powietrza /

1 strumień od otworu w kieszeniu 5.25' / z old compaqa na flopa kiedyś było/ porzez proca do odciągu 80x80 a drugi to właśnie pod grafą /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a pamiatki na ile ci poszly ?

625 / ale już śmieciła /

tak ze teraz pracuję 300/600 i mi wystarcza

powygrzewam jeszcze parę dzionków kartę i zrobię next podejście do kręcenia może będzie lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...