jonek_3 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam. Jakiś czas temu spaliła mi sie płyta główna wraz z pamięciami. Były to A-Daty Vitesty 667. Oddałem je na gwarancję i odesłali mi zwykłe A-Daty 667, więc poleciały z powrotem do sklepu mówiąc, że to nie są te same pamięci ponieważ, gdy je kupowałem płaciłem więcej za serie Vitesty (ponoć lepiej sie kręciły a kręciły sie jak szalone :) ). Dziś ponownie otrzymałem pamięci lecz okazało sie, że to te same z czego producent tłumaczył sie tym, że oba modele mają te same parametry i to ten sam produkt. Moje pytanie brzmi po co przepłacałem prawie 100zł(zeszły rok wrzesień) za Vitesty skoro teraz oddali mi klasę niższe pamięci tłumacząc się tym, że maja te same parametry? Czy tak może być? Czy je palić jeszcze 2 razy i żądać zwrotu pieniędzy? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zrob to co na Labie radzilem , probuja cie orznac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 1. 800 MHz na 4-4-4 to żadne super kręcenie tylko bardzo przeciętnie - tyle robią Goodramy i Kingstony. 2. Że płaciłeś 100 zł więcej to nie ma się co dziwić, bo ceny były wyższe 3. Dostałeś model 667, taki jak spalony, więc raczej nic tu nie poradzisz. Zobacz lepiej jak się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Albo zażądaj zwrotu pieniędzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...