beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Witajcie składam sobie do kupy starego kompa, wszystko podłączone - wypiernicza 3 krótkie sygnały w biosie :| google i się okazało, że jest to błąd pierwszych 64 KB RAM - mam DDR 400 CL3 Elixir, reszta - ASRock K7VTA4+ / Duron 800/ GF2MX Co mam zrobic żeby to ominąc czy coś ? Komp musi jutro rano chodzic :| pomocyyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (...) google i się okazało, że jest to błąd pierwszych 64 KB RAM (...)Jesteś tego pewien..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 100% pewny - http://www.searchengines.pl/phpbb203/Sygna...IOS-t86892.html 3 sygnały :| co z tym cholerstwem zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 wyjmuj po jednej kostce i sprawdzaj ;). moze byc to tez karta graficzna - nie docisnieta dostatecznie mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 mam jedną kostkę, bo to nie komp z siga... dociskane kilka razy, a obrazu na monitorze nie ma ... została mi godzina na zrobienie tego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...