Skocz do zawartości
LCC

Code Of Honor: Francuska Legia Cudzoziemska

Rekomendowane odpowiedzi

Info:

http://www.gry-online.pl/s020.asp?ID=3978

Pograłem trochę i zrobiłem kilka screenów i filmik (trochę słabej jakości).

Narazie z tego co widzę to grafika jest ładna. Brakowało mi buszowania po właśnie takich terenach :) No i cena w Polsce tylko 20zł :) Warto.

Filmik:

http://rapidshare.com/files/43906841/Legions.rar

Screeny:

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam niestety problem z grą. Jestem w 7-ej misji (operacja sandy crew); cel nr 5. Zlikwidowałem wrogi obóz i podjechał po mnie samochód, do którego powinienem wskoczyć i odjechać. Niestety mimo, iż samochód stoi z gościem w środku i pokazuje mi sie strzałka to nie potrafie do niego wsiąść. W poprzednich misjach nie bylo oczywiście z tym problemu. Jeśli ktos z Was skończył ta grę to bardzo prosze o pomoc.

Z góry dzięki

karolski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 zł za taką grę... Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy to kupują. Właśnie rzuciłem okiem na Allegro i za 30 zł albo mniej można mieć takie gry jak:

Far Cry

Mafia

GTA VC

Splinter Cell CT

Stalker

SoF ][

The Club

Condemned

FEAR

Painkiller

Max Payne 1&2

Hitman [nawet nie jednego]

Deus Ex 1&2

Infernal [trochę się chyba zapędziłem...]

Sorry że trochę nie na temat ale niech mi ktoś to wytłumaczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi