LCC Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Info: http://www.gry-online.pl/s020.asp?ID=3978 Pograłem trochę i zrobiłem kilka screenów i filmik (trochę słabej jakości). Narazie z tego co widzę to grafika jest ładna. Brakowało mi buszowania po właśnie takich terenach :) No i cena w Polsce tylko 20zł :) Warto. Filmik: http://rapidshare.com/files/43906841/Legions.rar Screeny: Edytowane 20 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 straszny krap. dziekuje za uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam, mam niestety problem z grą. Jestem w 7-ej misji (operacja sandy crew); cel nr 5. Zlikwidowałem wrogi obóz i podjechał po mnie samochód, do którego powinienem wskoczyć i odjechać. Niestety mimo, iż samochód stoi z gościem w środku i pokazuje mi sie strzałka to nie potrafie do niego wsiąść. W poprzednich misjach nie bylo oczywiście z tym problemu. Jeśli ktos z Was skończył ta grę to bardzo prosze o pomoc. Z góry dzięki karolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxMiroxxx Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 karolski mógłbyś mi pomóc mam problem z 5 misja jestem na lotnisku i wybiłem wszystkich gości i niewiem co mam tam dalej zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Właśnie wpadło mi w ręce demo Code of honor 2. Nie sądziłem że sie robi takie gry!!! Co za beznadzieja!!! Kto zleca robienie takich gier a później kto to kupuje itd itp!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 20 zł za taką grę... Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy to kupują. Właśnie rzuciłem okiem na Allegro i za 30 zł albo mniej można mieć takie gry jak: Far Cry Mafia GTA VC Splinter Cell CT Stalker SoF ][ The Club Condemned FEAR Painkiller Max Payne 1&2 Hitman [nawet nie jednego] Deus Ex 1&2 Infernal [trochę się chyba zapędziłem...] Sorry że trochę nie na temat ale niech mi ktoś to wytłumaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 gra za 20 zł nie może być dobra, ale zomg jak zobaczyłem reklamę w tv ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...