Skocz do zawartości
-GIZIU-

Najlepsza Płyta Pod S.775. Update: 27.07.2007

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co ja mam osobiście Asus P5N32-E nVidia nForce 680i SLI i kore E6600 Bez trudu na Ninji wykreciłem do 3,5GHz. ale jak masz tyle kasy to bym wybrał Asus Striker Extreme nVidia nForce 680i SLI (na benchmark to masz jakieś 1050zł, na pewno znajdziesz taniej) ma tam pare fajnych bajerków i ma lepsze chłodzenie samej płytki:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie, jednak kupno EVGA nie było dobym pomysłem. Dziś oglądam sobie film, nagle czarny ekran, "no display". Zaglądam do środka a na wyświetlaczu "- -" czyli mobo do kosa :mur: A ledwo coś dziś starą odesłałem na gwarę... Jutro musze więc kupić trzecią mobo. Co polecacie ? Może coś z Asusa na IP35 albo Abit lub DFI ? Dobrze by było żeby gniazdo ATX było mniej więcej w tym samym miejscu co w EVGA bo wyciąłem dziury w tacce na mobo na kable... Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ padła mi druga EVGA 680i w ciagu tygodnia, muszę szybko znowu coś kupić Nie ukrywam że wolałbym aby to było coś innego niż EVGA... W ZNAK-u powiedziano mi że najlepszą mobo w tej chwili jest ASUS P5K Deluxe, jednak w Komputroniku że najlepsza jest właśnie EVGA i że nowy chipset (P35) nie jest "poznany" i że mogą być problemy. Co byście wybrali na moim miejscu:

- ASUS P5K Deluxe (dostępna od ręki)

- ASUS P5N32-E (dostępna od ręki)

- ASUS Striker Extreme

- ASUS Commando

- ABIT IN9 32X-MAX WIFI SLI

- ABIT IP35 Pro

- DFI LanParty UT NF680i LT SLI-T2R (moja faworytka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi