-GIZIU- Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Niestety z niewiadomych przyczyn moja EVGA 680i SLI wyzionęła ducha. Stoję więc przed wyborem nowej. Kupić taką samą czy może do 1000zł kupię coś lepszego ? Edytowane 27 Lipca 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Wiesz co ja mam osobiście Asus P5N32-E nVidia nForce 680i SLI i kore E6600 Bez trudu na Ninji wykreciłem do 3,5GHz. ale jak masz tyle kasy to bym wybrał Asus Striker Extreme nVidia nForce 680i SLI (na benchmark to masz jakieś 1050zł, na pewno znajdziesz taniej) ma tam pare fajnych bajerków i ma lepsze chłodzenie samej płytki:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 A generalnie nadal chcesz sie pakować w NV :?: Bo przy takich pamięciach i 1 grafice masz szersze pole do wyboru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 j/w jak nie zamierzasz dokupować drugiej grafy to lepiej brac coś na p35 np asus p5k deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja bym szedł ku Abit ip35 pro lub asus p5k dlx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceek Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 czekaj chwilke na dfi p35 albo od biedy kup obecnie juz dostepna dfi na nf680 jesli juz tego chipa tak lubisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja bym wziął z chipsetem p35, bo obługuje ddr3(które i tak prędko nie wyprą ddr2) no i obsługa Penryna (czy jakoś tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 P5K DLX jest miodna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Panowie, jednak chyba wezmę Asus Striker Extreme, lepsza niż EVGA 680i SLI ? Doradźcie proszę bo za 3h jadę po mobo. Edytowane 20 Lipca 2007 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 a w czym striker jest taki lepszy chociazby od p5n32-e? ja tez bym bral cos na p35 albo dfi na 680i... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missile Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Moim zdaniem najlepiej Abita IP35 Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam ponownie, jednak kupno EVGA nie było dobym pomysłem. Dziś oglądam sobie film, nagle czarny ekran, "no display". Zaglądam do środka a na wyświetlaczu "- -" czyli mobo do kosa :mur: A ledwo coś dziś starą odesłałem na gwarę... Jutro musze więc kupić trzecią mobo. Co polecacie ? Może coś z Asusa na IP35 albo Abit lub DFI ? Dobrze by było żeby gniazdo ATX było mniej więcej w tym samym miejscu co w EVGA bo wyciąłem dziury w tacce na mobo na kable... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 IP35Pro od Abita - sam biore, chyba ze DFI sie ze swoim cudakiem na P35 pospieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 a ja się upiorę na P5K DLX :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ponieważ padła mi druga EVGA 680i w ciagu tygodnia, muszę szybko znowu coś kupić Nie ukrywam że wolałbym aby to było coś innego niż EVGA... W ZNAK-u powiedziano mi że najlepszą mobo w tej chwili jest ASUS P5K Deluxe, jednak w Komputroniku że najlepsza jest właśnie EVGA i że nowy chipset (P35) nie jest "poznany" i że mogą być problemy. Co byście wybrali na moim miejscu: - ASUS P5K Deluxe (dostępna od ręki) - ASUS P5N32-E (dostępna od ręki) - ASUS Striker Extreme - ASUS Commando - ABIT IN9 32X-MAX WIFI SLI - ABIT IP35 Pro - DFI LanParty UT NF680i LT SLI-T2R (moja faworytka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 DFI LanParty > P5K DLX > IP35Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Dzięki beka, biorę DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...