poca Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Czesto spotykam w necie programy do których link nie prowadzi bezpośrednio np.: przez CGI i PHP . Jak już zacznie ściągać to standardowym programem windy. Który jak każdy wie jest szajsem. Jak zrobić tak żeby KAŻDY plik ściągał się Flash Get`em, a to cwelstwo usunąć, przynajmnie żeby się nie "plątało" w czasie ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 nie jestem do konca pewien jak to jest w innych przegladarkach. ja korzystam z Opery (jest THE BEST ) i mam taki piekny pluginik ktory przelacza ssanie na flashgeta :D:D jak chcesz to moge ci podeslac na maila to go wyprobujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Dobra, THX, warto sprawdzić diablo100@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A jak ktos nie używa FlashGeta a Regeta ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A jak ktos nie używa FlashGeta a Regeta ?????? Mozna DAPem zasysac (polecam) i zintegrowac go z IE , nic prostszego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 DAP-a nie lubie :( Reget teoretycznie też sie integruje z IE i Operą (głownie o nią mi chodzi), ale kiepsko mu to wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A jak ktos nie używa FlashGeta a Regeta ?????? w panelu sterowania masz kontrolke "reget integration", tam sobie mozesz ustawic sposob pracy regeta (sciaganie tylko na zadanie, lub przechwytywanie kazdego sciagania z ie lub netszkapy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 We flashgecie/dapie wpisujesz rozszerzenia przy jakich ma startować w eksplorerze plugin do ściągania. Rzadko używam Explorera, ale działa mi to bez zarzutu, ściąga wszystko, nawet przez skrypty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 klikasz prawym i dajesz "sciagnij przy pomocy FG". ja tak robie jak jest php i chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...