Skocz do zawartości
MantisGhost

Nvidia Wprowadza Geforce 8700

Rekomendowane odpowiedzi

dziwie sie ze wogole nie ma na ten temat na stronie glownej bo to juz dosc dawno wisi na stronce nvidi a tu cicho jak ......

GeForce 8700M GT

Procesory strumieniowe 32

Częstotliwość rdzenia (MHz) 625

Częstotliwość shaderów (MHz) 1250

Częstotliwość pamięci (MHz) 800

Maksymalna pamięć 512MB

Interfejs pamięci 128-bit

cena : nie wiem

i jedyne co mnie martwi to to ze 8700 GT jak narazie jest tylko dla laptopow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie to nie jest 8600 dla lapkow 8700 ma poprawiona obsluge dx 10 z czym 8600 sobie nie radzila :/

Tylko zegary sie roznia od 8600GT nic wiecej,innych poprawek niema.

8600Gt

475

800/1400

8700GT

625

1600

chip ten sam

G84M

Note that the GeForce 8700M GT is simply a higher clocked version of the GeForce 8600M GT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

facet pomysl parametry 8600 jak ta karta moze miec lepsza obsuge dx 10 niz 8600? chociaz wiem moze znalezli teleport do krolestwa myrthany z przed najzadu orkow i wykonaja tranzystory z magicznej rudy ;-]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

facet pomysl parametry 8600 jak ta karta moze miec lepsza obsuge dx 10 niz 8600? chociaz wiem moze znalezli teleport do krolestwa myrthany z przed najzadu orkow i wykonaja tranzystory z magicznej rudy ;-]

a bo ja wiem dalem jako ciekawostke troche szkoda ^^ a i o tamtej porze nomralnie tudno mi bylo myslec bom byl po bibie XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi