Grzechu Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Po dolozeniu folii transparentnej okazalo sie ze 1 taka lampa nie starczy na zadowalajace podswietlenie obudowy :( wiec jutro ide po jeszcze jedna (i tak wyjdzie polowe taniej niz za swietlowke) i teraz bede mial problem bo skonczyly mi sie molexy i nie jestem pewien czy pod jednego mozna podlaczyc 2 urzadzenia na 12V - mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Po dolozeniu folii transparentnej okazalo sie ze 1 taka lampa nie starczy na zadowalajace podswietlenie obudowy :( wiec jutro ide po jeszcze jedna (i tak wyjdzie polowe taniej niz za swietlowke) i teraz bede mial problem bo skonczyly mi sie molexy i nie jestem pewien czy pod jednego mozna podlaczyc 2 urzadzenia na 12V - mozna? Oczywiscie, jezeli tylko nie biora zbyt duzego pradu :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 cześć Ja swoją bude podświetliłem na jakiś czas na próbe lampą pozycyjną od Fiata 125p :!: był zajebisty efekt lecz qrewsko sie grzała i bordzo obciążała zasilacz (21W żarówka) więc zdemontowałem. nie radze montować żarówek w budach. u mnie zwiększyła się temperatura w budzie prawie dwukrotnie przy włączonej lampie. gdy położyłem ręke na niej to nie utrzymałem nawet sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 cześć Ja swoją bude podświetliłem na jakiś czas na próbe lampą pozycyjną od Fiata 125p :!: był zajebisty efekt lecz qrewsko sie grzała i bordzo obciążała zasilacz (21W żarówka) więc zdemontowałem. nie radze montować żarówek w budach. u mnie zwiększyła się temperatura w budzie prawie dwukrotnie przy włączonej lampie. gdy położyłem ręke na niej to nie utrzymałem nawet sekundy. To dobrze ze zdemontowałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Zrób GLUE LED'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A co sądzicie o tej aukcji "http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15184952" cena jest ciekawa. Dziwi mnie to że sprzedawca najpierw pisze "Zimna katoda CoolerMaster AURORA SFL-U12 niebieska " a potem "Lampa flurorescencyjna CoolerMaster AURORA SFL-U12 " :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A co sądzicie o tej aukcji "http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15184952" cena jest ciekawa. Dziwi mnie to że sprzedawca najpierw pisze "Zimna katoda CoolerMaster AURORA SFL-U12 niebieska " a potem "Lampa flurorescencyjna CoolerMaster AURORA SFL-U12 " :? gdzies juz o katodach badz lampach juz gdzies tu bylo. wystarczy search. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 oooooooo to do mojego moda niekupuje KATOD tylko świetlówke :) dobrze że zajrzałem tu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 no ja wlasnie bede mial jutro taka swietlówke samochodowa, obklejona niebieska folią to zdam relacje! Wyjdzie mnie 30 PLN :D SinuS moda czas zacząć! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a podswietlanie swietlowka uv ma sens ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja wiem czy jest sens podswietlac swietlowka skoro nowka sztuka katody (coolermaster) kosztuje juz 40 PLN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a wlasnie mam na zbyciu swietlowke uv i chce ja do kompa wsadzic i chyba bedzie ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Zupełnie nie dawno zakupiłem niebieska katodke Speeze za 39 zeta w komplecie z konwerterem (na 2 katody) i włacznikiem na śledziu i baardzo fajno daje po gałach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 i czy swietlowka daje duzo ciepla??? jak bedzie chodzic przez noc to nic sie nie stanie ??? nie rozkleji mi sie komp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...