Pawelek69 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam! Mam dziwny problem. Niedawno wymieniłem mojego 9800 PRO na Galaxy 7300GTi zauważyłem że: W Mafii FPS spada do 20 klatek W DRIV3R`a nie da się praktycznie grać nawet na low:/ Niedawno robiłem formata, mam wszystkie sterowniki, nie jestem taka znowu lama;) Co może być tego przyczyną? Stery 91.47 z płytki od karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Sprawdź czy są jakieś nowe patche do tych gier. Na nvidia.pl są nowsze stery do grafiki. Edytowane 20 Lipca 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Mam patche i nie pomagają:/ Ściągnąlem najnowsze drivery i to samo:/ Chyba będę musiał opylić na Allegro to dziadostwo bo paraler lines też się tnie i kupić z powrotem jakąś kartę ATI:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Przed chwila odpaliłem u mnie Driv3r i śmiga 1024x768 detale na max bez żadnych problemów. Moze wina nie leży po stronie grafiki. Tez mam Galaxy 7300 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Problem rozwiązany. Winowajcą okazał się Realtek ALC655. Po wyłączeniu dźwięku gry działają płynnie. Muszę zainwestować w Audigy 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...