wazka89 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ostatnio zaczęło mi się coś chrzanić z kompem ... Kiedy gram w jakąkolwiek grę po jakimś czasie grania monitor przechodzi w stan czuwania i za kilka sek zacina się dźwięk.. Nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje.. Myślałem że to z powodu przegrzewania ale nawet odkręcenie obudowy i wsadzenie wiatraka pokojowego nie pomogło więc chyba nie w tym problem. Moja konfiguracja to: Amd Athlon 300+ 1gb ram Radeon 9800Pro - sapphire Zasilacz - Sam niewiem jaki.. pisze na nim coś takiego: Sense-mini ESP-300ATX SP4 Poradźcie coś bo normalnie padaczki już dostaje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Mialem identyczna sytuacje, tyle ze na radku 9550 i slabszym ogolnie konfigu ;) Winowajcą był zasilacz marki codeshit o "mocy" 300 W. Proponuje wymienic zasilke na choćby delte 300W, problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Mój kolega mial to samo na shicie 350W, po wymianie na delte 350W wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...