Pawelek69 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 http://allegro.pl/item214306355__creative_..._2_nowe_gw.html czy http://allegro.pl/item214305580__creative_...y_2_sb0350.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 To sa te same karty. Naprawde warte tej ceny. Bierz smialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Chyba raczej to nie sa takie same karty. Model Sb0350 jest zdaje sie oznaczeniem karty Audigy 2 ZS [przynajmniej u mnie]. Natomiast sb0240 to "zwykle" Audigy 2. Czy warto brac po takich cenach.... wg mnie srednio :) Edytowane 21 Lipca 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 obecnie sie juz nie produkuje tych kart, wiec cena rosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Chyba raczej to nie sa takie same karty. Model Sb0350 jest zdaje sie oznaczeniem karty Audigy 2 ZS [przynajmniej u mnie]. Natomiast sb0240 to "zwykle" Audigy 2. Czy warto brac po takich cenach.... wg mnie srednio :) Ale ZS to poprostu dodana obsluga 7.1, a zwykly ma 5.1. Poza tym, to te same karty. No i co do ceny, to co innego w tej cenie dostanie ? X-Fi pokrojone kastraty ? Edytowane 21 Lipca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ale ZS to poprostu dodana obsluga 7.1, a zwykly ma 5.1. Poza tym, to te same karty. No i co do ceny, to co innego w tej cenie dostanie ? X-Fi pokrojone kastraty ?ZS ma na wszystkich wyjściach 108 SNR a zwykły tylko dla przednich a reszta gorsze - przynajmniej tak wynika z informacji creative. Jeśli brać to ZS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Lol, a czemu nie 4 Oem ? @@ Albo 2 Value 0o To są nowsze/lepsze karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 @ pwlj Nic juz lepiej nie mow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Dodatkowo są tańsze. Jedyny minus to brak pozłacanych wyjsć... Przypominam, że przetworniki identyczne, dodatkowo możliwość wyłączenia wewnętrznego resamplingu (bit matched playback), czego w 2zs nie mozna zrobić. Edytowane 21 Lipca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Moze sie nie znam, ale w zyciu wyznaje zasade, zeby nie tykac niczego z dopiskami "Value", "ES", "Oem", "HWDP", "SLD" itd. Jak narazie stosuje sie do tej zasady i dobrze na tym wychodze ;) Teraz siedzi u mnie Audigy 1 SB0090 Platinum GOLD i karta jest rewelacja, a kupilem ja za 60zl z wysylka. Jesli mialbym zmienic, to tylko na pelne Audigy 2, nie zadne Value itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) No, cóż... Jak już wspomniałeś, nie znasz się ;] Trochę już na forum o tym było i A2 Value oraz A4 OEM to pełne audigy, z procesorem nowszym niż polecany (niewiadomo dlaczego, chyba z niewiedzy) A2 ZS. Przetworniki są identyczne, kondensatory są tej samej firmy. Na allegro jest A4 OEM, 7h do końca aukcji, aktualna cena 91zł. Edytowane 22 Lipca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Moze sie nie znam, ale w zyciu wyznaje zasade, zeby nie tykac niczego z dopiskami "Value", "ES", "Oem", "HWDP", "SLD" itd. Jak narazie stosuje sie do tej zasady i dobrze na tym wychodze ;) Teraz siedzi u mnie Audigy 1 SB0090 Platinum GOLD i karta jest rewelacja, a kupilem ja za 60zl z wysylka. Jesli mialbym zmienic, to tylko na pelne Audigy 2, nie zadne Value itp.Tylko ze akurat te dwie karty ktre poleciles mu kupic to wersje "OEM" lub jak kto woli "bukl"... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...