kabull Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Jaki program jest w tej chwili najlepszy. Chodzi właściwie tylko o gramatykę i dialogi. Musi służyć jako dobre przygotowanie do matury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A kto chce zdawać maturę z hiszpańskiego i po co? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Niektorzy jak widac chca.. ja sie ucze hiszpanskiego... ale niestety nie znam zadnego takiego programu. Tez bylbym zainteresowany, wiec czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 MeHow ja tego nie pisałem jako nabijanie się czy cokolwiek w tym stylu :-) Jestem po prostu ciekaw do czego sie może przydać ten język, w końcu jest znacznie mniej popularny w Europie niż angielski i mniej u nas przydatny (przynajmniej tak mi się wydaje) niż niemiecki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Moja dziewczyna zdaje w tym roku maturę z hiszpańskiego a skoro ma już ode mnie komputer to czemu nie program do hiszpańskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 <kain> ok... sorry zle cie zrozumialem. Jednakze chce ci powiedziec, ze to bedzie (jezeli juz nie jest) jezyk, ktorym porozumiewa sie najwiecej ludzi (z tych, ktorych sie uczymy - bo odrzucam chinski;)). <kabull> jakbys cos mial, to daj mi znac ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ok. W tym tygodniu powinienem załatwić chyba tell me more Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Najlepszy program to moim zdaniem Euro plus+ Hiszpański! Moja siostra go miała i mówiła, że rewelacyjny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wojto moglbys dokladnie opisac, czym takim rewelacyjnym sie wykazal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 wojto moglbys dokladnie opisac, czym takim rewelacyjnym sie wykazal? Ma plusa w nazwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 No co pamiętam to napisze: jest nauka wymowy - powtarzasz słowa do mikrofonu (działa rewelacyjnie), układanie zdań z rozsypki, tłumaczenie tekstu itp. jest tego naprawde bardzo dużo, jest coś około 6 płyt i zaczynasz od poziomu początkującego i kończysz na zaawansowanym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Bede sie musial tym zainteresowac... wymowe mam raczej dobra ;) ale te slowka ;) ;) ;) nie da sie uczyc z gier tak jak w wypadku angielskiego lol lol (chyba,ze hiszp. wersja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Już mam. Dzisiaj kupiłem oczywiście "oryginalną" wersję Tell me more. Jestem pod wrażeniem tego programiku 8O ... Test wymowy jest niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...