gumis144 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Witam, mam pewien problem z klawiaturą otóż niektóre kombinacje przycisków nie chcą działać np. gdy trzymam 'w' to '2' nie działa. podobnie z 'q' i '1' itp. Da się z tym coś zrobić? Dzieje się tak od kilku dni, wcześniej było ok, najbardziej denerwuje to w grach np quake, mam sterowanie " WASD" i np gdy trzymam "W" i klikam 2 mam tam komende i sięnie wyświetla, a np "W" i 3 już działa. Edytowane 21 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam, mam pewien problem z klawiaturą otóż niektóre kombinacje przycisków nie chcą działać np. gdy trzymam 'w' to '2' nie działa. podobnie z 'q' i '1' itp. Da się z tym coś zrobić? Dzieje się tak od kilku dni, wcześniej było ok, najbardziej denerwuje to w grach np quake, mam sterowanie " WASD" i np gdy trzymam "W" i klikam 2 mam tam komende i sięnie wyświetla, a np "W" i 3 już działa.Wiem że ja miałem ten sam problem - pomogła wymiana klawiatury :P Jednakże faktycznie u mnie też w większości klawiatur taki problem występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) dziwne to jest przez rok albo dłużej :) wszystko działało, trzeba spróbować innej klawiatury..., jeżeli wymienie na taką samą tylko że nową problem zniknie?:) Edytowane 21 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 dziwne to jest przez rok albo dłużej :) wszystko działało, trzeba spróbować innej klawiatury..., jeżeli wymienie na taką samą tylko że nową problem zniknie?:)Wiesz, naprawdę nie wiem. Sądzę, że raczej na 99% nie. Wiem, że ja miałem klawiaturę iBOXa radiową i wymieniłem ją właśnie z tego samego powodu na A4Tech'a X-Slim - klawiaturka fajna ale problem nadal (niestety) pozostał. Z kolei jak kiedyś podpiąłem starą, białą, zwykłą klawiaturę na PS/2 to problemu nie było :P Ja z kolei odczuwam najbardziej ten problem np. przy grze w NFS - gdy cisnę nitro nie mogę skręcać, lub przy PES6 - gdy cisnę szybki bieg też zawodnik nie chce skręcać :P To jest uciążliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 czyli nic z tego, będę musiał się przyzywaczaić do nowej konfiguracji klawiszy w Quake , będzie to trudne po 5 latach grania, albo kupić nową klawiature Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...