sudione Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam serdecznie!!! Mam dość duży problem. Zakupiłem niedawno płytę ASUS A8R32-MVP Deluxe za świetne pienążki. Płyta naprawdę genialna tylko ma wg mnie jeden feler. W Boot menu uruchamianym bodajże F12 nie ma nic oprócz: 1. Dysku Twardego 2. DVD-ROM'u oraz 3. Stacji dyskietek Uwielbiam się bawić różnymi dystrybucjami, np. linux'owymi, chciałem kupić sobie jakiś b. szybki pendrive, żeby testować distra, a tutaj WIELKI ZONK!!!. Nawet na płytach ASRock'a z bardzo niskiej półki jest bootowanie z USB, a tutaj nie ma. Dlaczego ??? P.S. Niedawno kupiłem na promocji w SATURN'nie laptopa za kwotę poniżej 1600zł i to "szrocisko" też miało "Boot Menu" z USB. P.S.2 Wgrałem najnowszy BIOS i też nic z tego. :( Czy ja czegoś nei wiem, czy tak płyta tak po prostu ma. :( Po prostu nie chce mi się wierzyć, że jedna z najpotężniejszych i najlepszych płyt na socket 939 nie ma tak banalnej opcji. Na dowód mam screen'a z testu z zachodniego portalu -> kliknij tutaj. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc. POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron64 Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Podłącz pena i wtedy będzie można z niego botować (zostanie wykryty), warunek to musi być włączona opcja boot other device czy podobnie jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...