sasajas Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam Chce nagrac krociotka pocztowke wideo kamerka internetowa uzywam do tego virtualduba. I problem polega na tym ze jak ustawiam sobie jakakolwiek kompresje audio to mam niezsynchronizowany dzwiek z obrazem. Jak kompresje audio wyłącze to wszystko jest ok ale wtedy plik zajmuje masakrycznie duzo miejsca. Potrafi mi ktos powiedziec co zrobic by bylo dobrze lub ewentualnie polecic inny program ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Ja korzystam z Windows Move Maker , i wszystko jest ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 tez na poczatku myslalem by go uzyc ale format wmv kompletnie odpada a nie da sie ustawic innego formatu w Movie Makarze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) I problem polega na tym ze jak ustawiam sobie jakakolwiek kompresje audio to mam niezsynchronizowany dzwiek z obrazem. Jak kompresje audio wyłącze to wszystko jest ok ale wtedy plik zajmuje masakrycznie duzo miejsca.A w czym problem żeby później skompresować dźwięk? Z innego softu możesz sprawdzić VirtualVCR. Edytowane 21 Lipca 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 problemu nie ma ale chcialbym nagrac odrazu dzwiek by byl git bo potem bede robil kilkanascie krociotkich filmikow i wtedy troszke dodatkowej zabawy bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...