reyden Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Napotkalem na jedn ciekawy watek na forum a mianowicie: znalazłem na forum wykresy wydajności procesorow C2D, z których wynikaloby, ze jednak Quad Q6600,2,4GhZ na szynie FSB 1088 jest mniej wydajny od E6850, 3,0GhZ na szynie FSB 1333. Pisza, ze waskim gardlem jest jednak FSB Quada i przez to pomimo 4 rdzeni jest mniej wydajny. Jak program testowy wykorzysta 4 rdzenie to Q6600 2,4 Ghz będzie szybszy niż E6850 3 Ghz , a jak wykorzystuje tylko dwa lub jeden rdzeń to E6850 będzie szybszy . Więc się nie dziw . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nic innego jak tylko odkładać i brać : http://arest.pl/index.php?inc=produkt&...881&katid=1 Teraz już wiem że E6600 odpada z moich planowanych zakupów. Jak 4 jaja za tą cenę... Jakoś dalej w to nie mogę uwierzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Nosz w mordkę... jak będziecie kupowali tanio cepy o wysokich parametrach zamiast celków i tańszych pentków to scena OC w Polsce padnie na ryjek :( szkoda by było .. bo z tego co tutaj w wątku czytam to się do tego właśnie sprowadza... najwięksi hardkorowcy odchodzą od OC kosztem wydajności z 4 rdzeni :( .... włączył mi się"Kernel panic" :twisted: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=7718 959zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Nosz w mordkę... jak będziecie kupowali tanio cepy o wysokich parametrach zamiast celków i tańszych pentków to scena OC w Polsce padnie na ryjek :( szkoda by było .. bo z tego co tutaj w wątku czytam to się do tego właśnie sprowadza... najwięksi hardkorowcy odchodzą od OC kosztem wydajności z 4 rdzeni :( .... włączył mi się"Kernel panic" :twisted: Pozdrawiam. A uwazasz, ze takiego Quada sie wysoko nie pocisnie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 nie tyle, ze się nie pociśnie co ludzie dojdą do przekonania: po kiego kręcić jak już jest wydajniejszy cepek w takiej a takiej (przystępnej) cenie :twisted:.... chociaz ponoć jednak w miarę jedzenia ... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanjuro Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wlasnie z niej mam cynka, ze po 28 lipca jednak bedzie glowna obnizka w kraju.I była ta obniżka 28? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frencci Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 I była ta obniżka 28? Taaa...byla jak dlugie blond wlosy na mojej glowie ;-[ Przepraszam ale sam wpakowalem sie w maliny i teraz czekam na spodziewana jutrzejsza dostawe prockow do hurtowni w ktorej zamowilem i zaplacilem juz de facto za towar. Od czasu gdy to pisalem ceny nawet wzrosly o ok 25 zl ;-[[ (madierfukier- jak mawiaja w Moskwie). Moze to ta 'jutrzejsza' dostawa bedzie mila niespodzianka? Jesli nic nie napisze wesolego to nie pytajcie- sami bedziecie wiedzieli czy byla...Udusze 'cynkarza', ktory mi to podpowiedzial! No coz- czekam. Pzdr i sorry jesli takze kogos wrobilem tak jak samego siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frencci Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 No,wreszcie alokowali do mojego zamowienia procek z dzisiejszej dostawy.No, niestety- cena 765zl netto...coz,czego moglem sie spodziewc gdy na swiecie cena Q6600 miala spasc do ok 260USD. No ale mam, czekam teraz tylko za grafa i skladamy smietniczek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tylko na co to komu ??? 2 jaja nie sa wykożystywane przez wiekszosc gier i aplikacji poprawnie... :( Ale cena niezła z tego co pamietam rok temu po tyle E6600 był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...