MalcolmX Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Czym spowodowane jest to, że pliki o rozszerzeniu .ico nie są wyświetlane jak należy, zamiast ich widzę tylko jakąś ogołoconą" (jak w przypadku plików bez rozszerzenia lub z nieprawidłowym rozszerzeniem)? To samo dotyczy plików .ani i .cur. Dodam, że problem pojawia się po zainstalowaniu Photoshopa CS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 PS pewnie nieprawidłowo pozmieniał ikony gdy przypisał do siebie rozszerzenia. Do naprawienia w opcjach folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 A można prosić trochę dokładniej? Grzebię w tych opcjach, ale nic nie znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Mam moze jeszcze napisać instrukcję jak w typach plików znalezc rozszerzenie i zmienic mu ikone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Mam moze jeszcze napisać instrukcję jak w typach plików znalezc rozszerzenie i zmienic mu ikone?No z tego zdania nic nie rozumiem akurat. W typach plików nie ma nic o rozszerzeniu ICO, dodałem więc takie samemu, ale nie wiem do jakiej aplikacji je przypisać aby były wyświetalne w widoku folderów. We właściwościach pliku mam: "Otwierane przez: nieznana aplikacja" Więc do czego mam to przypisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...