Skocz do zawartości
IVO

Twinmos DDR400

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Czy ktokolwiek spotkał Twinmosy 400 na kościach Mtec? Nigdzie nie ma wzmianki o takich pamiątkach (sprawdzałem wszelkie źródła, 400 tylko na Winbondach BH-5), albo za słabo szukałem albo ktoś chce mnie wykręcić :? ?

Pozdr

IVO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy chce mnie wykręcić to się okaże, support Twinmosa może odpowie 8O , a cena , hmm, jeśli to faktycznie 400 (5ns) to może być. Jeśli się coś wyjaśni dam namiar.

IVO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam gościa, faktycznie ma takie, ale coś cienko :( , 2-3-3-5, mi Kingston na Winbondzie idzie 410 Mhz 2-2-2-5 :twisted: , a już się podjarałem , he,he.

IVO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Czy ktokolwiek spotkał Twinmosy 400 na kościach Mtec? Nigdzie nie ma wzmianki o takich pamiątkach (sprawdzałem wszelkie źródła, 400 tylko na Winbondach BH-5), albo za słabo szukałem albo ktoś chce mnie wykręcić :?  ?

Pozdr

IVO

A czemu kcesz koniecznie na M-Tecach? Na Winbondach nie są lepsze :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta osoba (Dimek) chyba nie wykręciła ich na max, napisał, że nie próbował wyższych timingów (troszkę to dziwne). :?

Skąd możesz mieć te pamięci TwinMos (jedne i drugie - WinBond bh-5 i M-Tec 5) ??

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winbond is thebeściak, wiem bo mam, z tymi Twinmosami chyba dam sobie luz, zainteresowanym daję namiar:

www.allegro.pl/show_item.php?item=10891928

I dalej będę szukał czegoś na kostkach Winbonda BH-5 lub 6, jak coś wiecie dajcie znać.

IVO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winbond is thebeściak, wiem bo mam, z tymi Twinmosami chyba dam sobie luz, zainteresowanym daję namiar:

www.allegro.pl/show_item.php?item=10891928

I dalej będę szukał czegoś na kostkach Winbonda BH-5 lub 6, jak coś wiecie dajcie znać. 

IVO

Lipa. Myślałem ze wyczailes jakis sklep albo cus, bo potrzebuje 256, na 512 mi $ nie starczy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa. Myślałem ze wyczailes jakis sklep albo cus, bo potrzebuje 256, na 512 mi $ nie starczy  :(

Ta aukcja powinna być więc ciekawa :)

Nie znam sprzedawcy, po prostu BH-5 :twisted:

Pozdrawiam,

Bo on jest od Nas z forum :lol:

Przecież od niego bodajrze kompresor do fc Berkut kupował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...