IVO Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Cześć Czy ktokolwiek spotkał Twinmosy 400 na kościach Mtec? Nigdzie nie ma wzmianki o takich pamiątkach (sprawdzałem wszelkie źródła, 400 tylko na Winbondach BH-5), albo za słabo szukałem albo ktoś chce mnie wykręcić :? ? Pozdr IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 AFAIR jeden z forumowiczów ma takie pamiątki w module 512MB na 8RDA, ale nie pamiętam kto :) Może się zgłosi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 a można wiedzieć "kto chce cię wykręcic" i za ile ;) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Czy chce mnie wykręcić to się okaże, support Twinmosa może odpowie 8O , a cena , hmm, jeśli to faktycznie 400 (5ns) to może być. Jeśli się coś wyjaśni dam namiar. IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A popatrz mam: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=23671 (dol strony) - user Dimek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Aha, oznaczenie to TTD7608F8E50B , jak na 333 tylko 5 zamiast 6, tylko nigdzie nie idzie takiego symbolu wyszperać. IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mam gościa, faktycznie ma takie, ale coś cienko :( , 2-3-3-5, mi Kingston na Winbondzie idzie 410 Mhz 2-2-2-5 :twisted: , a już się podjarałem , he,he. IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Cześć Czy ktokolwiek spotkał Twinmosy 400 na kościach Mtec? Nigdzie nie ma wzmianki o takich pamiątkach (sprawdzałem wszelkie źródła, 400 tylko na Winbondach BH-5), albo za słabo szukałem albo ktoś chce mnie wykręcić :? ? Pozdr IVO A czemu kcesz koniecznie na M-Tecach? Na Winbondach nie są lepsze :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ta osoba (Dimek) chyba nie wykręciła ich na max, napisał, że nie próbował wyższych timingów (troszkę to dziwne). :? Skąd możesz mieć te pamięci TwinMos (jedne i drugie - WinBond bh-5 i M-Tec 5) ?? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 te na winbondach sa o niebo lepsze, widzialem test w ktorym szly tylko o 2mhz mniej niz corsairy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Winbond is thebeściak, wiem bo mam, z tymi Twinmosami chyba dam sobie luz, zainteresowanym daję namiar: www.allegro.pl/show_item.php?item=10891928 I dalej będę szukał czegoś na kostkach Winbonda BH-5 lub 6, jak coś wiecie dajcie znać. IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Winbond is thebeściak, wiem bo mam, z tymi Twinmosami chyba dam sobie luz, zainteresowanym daję namiar: www.allegro.pl/show_item.php?item=10891928 I dalej będę szukał czegoś na kostkach Winbonda BH-5 lub 6, jak coś wiecie dajcie znać. IVO Lipa. Myślałem ze wyczailes jakis sklep albo cus, bo potrzebuje 256, na 512 mi $ nie starczy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Lipa. Myślałem ze wyczailes jakis sklep albo cus, bo potrzebuje 256, na 512 mi $ nie starczy :( Ta aukcja powinna być więc ciekawa :) Nie znam sprzedawcy, po prostu BH-5 :twisted: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Lipa. Myślałem ze wyczailes jakis sklep albo cus, bo potrzebuje 256, na 512 mi $ nie starczy :( Ta aukcja powinna być więc ciekawa :) Nie znam sprzedawcy, po prostu BH-5 :twisted: Pozdrawiam, Bo on jest od Nas z forum :lol: Przecież od niego bodajrze kompresor do fc Berkut kupował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Bo on jest od Nas z forum :lol: Przecież od niego bodajrze kompresor do fc Berkut kupował. Toteż ksywka wydawała mi się znajoma :D Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...