Liptonti Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 a niech bedzie glosny co tam zapodasz muze jeszce glosniej i jest spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 I brak tzw pracy na bateriach :] Jutro do mnie dociera na testy taka zabawka takze recka + zdjecia + benche @ friday. Czekamy z niecierpliwoscia na tescik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No to rowniez czekam maSTHa212 na Twoja calosciowa opinie o nim, bo poziom halasu wyzszy niz w chilligreen jest dla mnie czyms, co chyba zupelnie dyskwalifikuje ten sprzecior... Choc to moze marudzenie na stare lata ;) Ja juz ponownie czegos z kategorii DTR nie kupie- za glosne to i zbyt niepraktyczne w uzytkowaniu poza grami oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 noo ale lezysz w łóżku i robisz jakies super mocne rzeczy i ci mocy nie zabraknie, pozatym jak przelaczysz w tryb biurowy to chyba tak nie wyje co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 noo ale lezysz w łóżku i robisz jakies super mocne rzeczy i ci mocy nie zabraknie, pozatym jak przelaczysz w tryb biurowy to chyba tak nie wyje co ?? :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 hmm nie ma takiej opcji ?? zawsze jest high performance zawsze wyje ? jak hmm asus c90s...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Nie no jest tryb power saving, ale to nie oznacza ze sie cisza wlacza :> Zreszta, wszystko bedzie w recenzji, cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Nie da się "wyczarować" ciszy za pomocą NHC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 konczy sie niedziela mialo byc w piatek.... poczytałbym coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Mialobyc w piatek, ale niespodziewana awaria wymieniona wyżej, uniemożliwiła wstawienie recki wcześniej, mam nadzieje, ze wybaczycie ;) http://nbg.pl/recenzja/9/ Sory za post pod postem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 hmm jakis taki niedosyt... i co do recenzji i co do laptopa... czy da sie rozmawiac przez skajpa przy uzyiu wbudowanego mikrofony jesli jest ustawiony na max żylowanie procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Hmm nie sprawdzlem tego, ale mysle ze ciezko by bylo, przy obciazeniu wiatraki bardzo dmuchaja. Nie da sie tego nagrac zeby dobrze oddac ich glosnosc, ale obstawiam ze 95% osob byloby zdumionych do jakiego poziomu moze to dojsc. A czego brakuje w recenzji jesli mozna wiedziec? Edytowane 10 Września 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 jest super ale krótka, brak jakiegos hmm subiektywnego opisu suche fakty, myśle ze zawiodłes sie na nim... a moze ja za duzo od niego wymagałem.... sam nie wiem. poczekam jeszce na opis F8 i zdecyduje co kupie G1S, C90S, F8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Wiesz taka formule recenzji sobie zalozylismy na stronie, ma byc krotko i maksymalnie konkretnie i mysle, ze to sie udalo. Czy sie zawiodlem? Zawod to nie jest dobre slowo, bo spodziewalem sie ze tak wlasnie bedzie (glosno i krotko na bateriach). Inna sprawa, ze reszta bardzo mi sie podoba (jakosc, wyposazenie, dodatki) i tutaj nie mam najmniejszych zastrzezen, bo i cena jak za taki zestaw jest IMO bardzo dobra. Po prostu nie bardzo wiem dla kogo sa przeznaczone takie maszyny. Tak jak napisalem w podsumowaniu, Asus powinien wypuscic C90 ale z procesorami mobilnymi (mozliwosc upgrade-u i podkrecania zostawic). Wtedy to mialoby (IMO) jakis sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Faktycznie, troszke kaszaniasty ten asus... jesli glosnoscia przebija chilli, do tego wydajnosc w 3d jak na chwile obecna okreslilbym maksymalnie jako dostateczna (slabiej niz 7800gtx go), to sprzet jest zupelnie nie dla mnie. Wydajnosc samego e6600 dobrze znam i faktycznie jest duza, a jak na lapka ogromna, ale ponownie- nie moze to byc okupione az tak ogromnym poziomem halasu. Dla mnie to falstart idei polaczenia cech laptopow i desktopow. PS. A literowka w +/- testu nokii wciaz nie poprawiona... PPS. :) Za to mi placa (audytor)... ;) Edytowane 11 Września 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Faktycznie, troszke kaszaniasty ten asus... jesli glosnoscia przebija chilli, do tego wydajnosc w 3d jak na chwile obecna okreslilbym maksymalnie jako dostateczna (slabiej niz 7800gtx go), to sprzet jest zupelnie nie dla mnie. Wydajnosc samego e6600 dobrze znam i faktycznie jest duza, a jak na lapka ogromna, ale ponownie- nie moze to byc okupione az tak ogromnym poziomem halasu. Dla mnie to falstart idei polaczenia cech laptopow i desktopow. PS. A literowka w +/- testu nokii wciaz nie poprawiona... No jak sie czepi to dziure w brzuchu wywierci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...