Skocz do zawartości
caillain

Asus C90s - (r)ewolucja?

Rekomendowane odpowiedzi

No to rowniez czekam maSTHa212 na Twoja calosciowa opinie o nim, bo poziom halasu wyzszy niz w chilligreen jest dla mnie czyms, co chyba zupelnie dyskwalifikuje ten sprzecior...

Choc to moze marudzenie na stare lata ;) Ja juz ponownie czegos z kategorii DTR nie kupie- za glosne to i zbyt niepraktyczne w uzytkowaniu poza grami oczywiscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm nie sprawdzlem tego, ale mysle ze ciezko by bylo, przy obciazeniu wiatraki bardzo dmuchaja. Nie da sie tego nagrac zeby dobrze oddac ich glosnosc, ale obstawiam ze 95% osob byloby zdumionych do jakiego poziomu moze to dojsc. A czego brakuje w recenzji jesli mozna wiedziec?

Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz taka formule recenzji sobie zalozylismy na stronie, ma byc krotko i maksymalnie konkretnie i mysle, ze to sie udalo. Czy sie zawiodlem? Zawod to nie jest dobre slowo, bo spodziewalem sie ze tak wlasnie bedzie (glosno i krotko na bateriach). Inna sprawa, ze reszta bardzo mi sie podoba (jakosc, wyposazenie, dodatki) i tutaj nie mam najmniejszych zastrzezen, bo i cena jak za taki zestaw jest IMO bardzo dobra. Po prostu nie bardzo wiem dla kogo sa przeznaczone takie maszyny. Tak jak napisalem w podsumowaniu, Asus powinien wypuscic C90 ale z procesorami mobilnymi (mozliwosc upgrade-u i podkrecania zostawic). Wtedy to mialoby (IMO) jakis sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, troszke kaszaniasty ten asus... jesli glosnoscia przebija chilli, do tego wydajnosc w 3d jak na chwile obecna okreslilbym maksymalnie jako dostateczna (slabiej niz 7800gtx go), to sprzet jest zupelnie nie dla mnie.

Wydajnosc samego e6600 dobrze znam i faktycznie jest duza, a jak na lapka ogromna, ale ponownie- nie moze to byc okupione az tak ogromnym poziomem halasu. Dla mnie to falstart idei polaczenia cech laptopow i desktopow.

PS. A literowka w +/- testu nokii wciaz nie poprawiona...

PPS. :) Za to mi placa (audytor)... ;)

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, troszke kaszaniasty ten asus... jesli glosnoscia przebija chilli, do tego wydajnosc w 3d jak na chwile obecna okreslilbym maksymalnie jako dostateczna (slabiej niz 7800gtx go), to sprzet jest zupelnie nie dla mnie.

Wydajnosc samego e6600 dobrze znam i faktycznie jest duza, a jak na lapka ogromna, ale ponownie- nie moze to byc okupione az tak ogromnym poziomem halasu. Dla mnie to falstart idei polaczenia cech laptopow i desktopow.

PS. A literowka w +/- testu nokii wciaz nie poprawiona...

No jak sie czepi to dziure w brzuchu wywierci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi