-GIZIU- Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Giziu ale poziom to Ty prezentujesz co najwyżej 15-letniego pętaka. Szacunku trochę i pokory, bo nie powiem komu Ty w dupę właziłeś jak nie miałeś zielonego pojęcia o chłodzeniu wodnym. Chyba, że mam Ci przypomnieć. Poziom 15-letniego pętaka reprezentuje ten który na siłę próbuje mi udowodnić że napisałem/powiedziałem coś co nie miało miejsca. A szacunek mam dla tych co na niego zasługują. 2 lata temu mi pomogłeś złożyć pierwsze WC i dziękówa za to (w dupę ci napewno nie wchodziłem), szkoda tylko że dziś to wypominasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Od #61 posta widze ze watek dazy skutecznie do dna. Gratuluje. Nie chce mi sie banowac ani dawac ZKU za debilizm wiec zamkne i jesli ktos poczuje sie urazony to niech strzeli focha bo mam to gleboko w [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...