Skocz do zawartości
dazon

Strona Do Oceny Zrobiona Jakiśrok Temu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zajrzałem teraz w ten dział forum i tak patrze , patrze i nawet fajny pomysł z pokazywaniem czegoś nad czym sie pracuje bądz pracowało. Przyszło mi na myśl aby pokazać Wam stronkę którą robiłem jakiś rok temu. Temat i zawartość danych na stronie jest fikcyjna. Linki java oraz ankieta są zrobione tylko do celów testowych i nie oceniajcie ich prosze.

Wpadłem natomiast na fajne rozwiązanie ruchomej ramki w samym centrum strony oraz na zastosowanie linków pod zdjęciami w dziale skład. Po kolei np: SKŁAD --->Karol gitara ( link pod zdęciem ) ---> oraz dodatkowe foty pod linkiem graficznym w ksztalcie kwadratu z aparatem :)

A także dział zdjęcia gdzie "+" powiększa fotki )

PS pamiętajcie o wyborze odpowiedniej rozdzielczości :)

Aktualizacja... musiałem wyrzucic stronke... problemy z adminami serwera.

Pozdrawiam

Edytowane przez dazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2691521[/snapback]

Eeee dal mnie ta strona się nawet podoba, tylko mi sie nie podoba w stronach te ramki z suwakami.

jesli weźmiesz rozdziałke 1024 x 768 nie powinno byc zadnych suwaków :blink:

Edytowane przez dazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SORYY ale właśnie przejżałem kod strony... te propozycje błedów do któych czepia się twój wykrywacz poprawności kodu to wielka ściema:) Coś kiepski ten program jest... wszystkie błędy które niby wykrył dokładnie przejżałem i ich poprostu w kodzie nie ma. Zdziwiło mnie to ze wykrył ich aż tyle Przecież strona by nie działała. Zamkniecie znaczników to podstawa. Bez nich wszystko by sie sypało.

Ta, mało tego ze nie potrafisz zrobic strony w htmlu to jeszcze masz problem ze zrozumieniem prostych komunikatów o błędach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałem zobaczyć tą stronę, a tu co? not found...

Czyżby za dużo nieoczekiwanej krytyki?

chyba jednak tak

pozdrawiam

m

edit

przeoczyłem fragment o tym że stronki ni ma. przepraszam :]

Edytowane przez mystery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam chwilowo czasu aby umieszczać ją na innym serwerze... słabe łącze w domu itd. Tak jak pisałem musiałem ją usunąć a precyzujac to Admini mi ją usunęli!!;/ likwidując serwer szkolny w wyniku braku miejsca na ich potrzeby.

Pozdrawiam

PS: krytyki nigdy za dużo lecz sposób w jaki jest przedstawiana, świadczy o kulturze człowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi