dazon Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Witam Zajrzałem teraz w ten dział forum i tak patrze , patrze i nawet fajny pomysł z pokazywaniem czegoś nad czym sie pracuje bądz pracowało. Przyszło mi na myśl aby pokazać Wam stronkę którą robiłem jakiś rok temu. Temat i zawartość danych na stronie jest fikcyjna. Linki java oraz ankieta są zrobione tylko do celów testowych i nie oceniajcie ich prosze. Wpadłem natomiast na fajne rozwiązanie ruchomej ramki w samym centrum strony oraz na zastosowanie linków pod zdjęciami w dziale skład. Po kolei np: SKŁAD --->Karol gitara ( link pod zdęciem ) ---> oraz dodatkowe foty pod linkiem graficznym w ksztalcie kwadratu z aparatem :) A także dział zdjęcia gdzie "+" powiększa fotki ) PS pamiętajcie o wyborze odpowiedniej rozdzielczości :) Aktualizacja... musiałem wyrzucic stronke... problemy z adminami serwera. Pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2007 przez dazon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...;doctype=Inline http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...;doctype=Inline Ze o tekscie z IE juz nie wspomne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Eeee dal mnie ta strona się nawet podoba, tylko mi sie nie podoba w stronach te ramki z suwakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 (edytowane) 2691521[/snapback] Eeee dal mnie ta strona się nawet podoba, tylko mi sie nie podoba w stronach te ramki z suwakami. jesli weźmiesz rozdziałke 1024 x 768 nie powinno byc zadnych suwaków :blink: Edytowane 23 Lipca 2007 przez dazon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 SORYY ale właśnie przejżałem kod strony... te propozycje błedów do któych czepia się twój wykrywacz poprawności kodu to wielka ściema:) Coś kiepski ten program jest... wszystkie błędy które niby wykrył dokładnie przejżałem i ich poprostu w kodzie nie ma. Zdziwiło mnie to ze wykrył ich aż tyle Przecież strona by nie działała. Zamkniecie znaczników to podstawa. Bez nich wszystko by sie sypało.Ta, mało tego ze nie potrafisz zrobic strony w htmlu to jeszcze masz problem ze zrozumieniem prostych komunikatów o błędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Nie oceniaj kodu tylko wygląd.Wygląd jest krytyczny, 10 lat temu pewnie był by do przyjęcia ale nie teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 jesli weźmiesz rozdziałke 1024 x 768 nie powinno byc zadnych suwaków :blink: Właśnie taką wziąłem, a czy masz na pcecie wziąć czy z tego wyboru?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Dzieki za komentarze B-) Prośba do Adminów o zamknięcie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Prośba do Adminów o zamknięcie tematu.Czyżby za dużo nieoczekiwanej krytyki?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) chciałem zobaczyć tą stronę, a tu co? not found... Czyżby za dużo nieoczekiwanej krytyki? chyba jednak tak pozdrawiam m edit przeoczyłem fragment o tym że stronki ni ma. przepraszam :] Edytowane 24 Lipca 2007 przez mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie mam chwilowo czasu aby umieszczać ją na innym serwerze... słabe łącze w domu itd. Tak jak pisałem musiałem ją usunąć a precyzujac to Admini mi ją usunęli!!;/ likwidując serwer szkolny w wyniku braku miejsca na ich potrzeby. Pozdrawiam PS: krytyki nigdy za dużo lecz sposób w jaki jest przedstawiana, świadczy o kulturze człowieka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ludzie są różni i mają różny humor :), nie zawsze są łagodni i wyrozumiali jak... łagodny i wyrozumiały krytyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...