Fredek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) No więc dodałem info o AHCI, o tym jak spisuje sie 4x1GB a także do downloadu wrzuciłem beta biosy ;] Zatem pisze pm'ke do costi'ego i zaczynamy od nowa :D Edytowane 16 Listopada 2007 przez Fredek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 2) po zmianie pasty spisuje sie znakomicie ;] A jak sprawa wyglada przed zmiana pasty ? Bo szczerze mowiac to 1) Nie chce mi sie sciagac tego wszystkiego 2) W przypadku odsylania na gware, to skad ja bym wzial takie fioletowe gowno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgodnie z prosba i pomyslem Fredka - zamykamy. Jak zalozy nowy topic, to podam tu linka. EDIT: nowy temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=249930 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...