Skocz do zawartości
Gość fuqs

Strona O Linkin Park

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o ocene storny o zepsole Linkin Park:

www.linkintheory.info

strona dziala juz od kwietnia 2006 , ale niedawno przenieslismy wszystko na php-fusion i zrobilismy nowy design

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się bardzo podoba... Widać że sporo roboty przy niej było.

SGJ co z Tobą?? jestes jakimś mega krytykiem ... skoro tak Ci sie nic nie podoba to czekamy na Twoje propozycje stron pomijając fakt ze chłodzenie w tym Twoim kompie wygląda paskudnie :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SGJ co z Tobą?? jestes jakimś mega krytykiem ... skoro tak Ci sie nic nie podoba to czekamy na Twoje propozycje stron pomijając fakt ze chłodzenie w tym Twoim kompie wygląda paskudnie :blink:

Zawsze tak reagujesz na krytyke? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze tak reagujesz na krytyke? :blink:

skądże??

stronka jest naprawde super a on z tego co widze to zawsze ich twórcom dowala. Nie znalazłem nawet jednego postu gdzie by coś chwalił :blink: To że jest sie adminem to nie znaczy ze nie trzeba chwalic ludzi za ich prace.

Jeszcze raz dodam "fugs" stronka super życzę dalszych sukcesów :)

Edytowane przez dazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się czujesz? Fakt ze na komputerze nie mam zadnego chłodzenia juz pomijam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra stronka na +4/6, zespół świetny, mój ulubiony :wink: chodź na ''Minutes to Midnight'' trochę się zawiodłem i mam nadzieje że w kolejnym albumie powrócą do poprzedniego stylu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logo bardzo fajne ale zmieniłbym tło dla reszty buttonów żeby nie było takie samo, trochę to głupio wygląda szczególnie przy buttonach nawigacja i logowanie, kiedy nad nimi jest inne tło a potem logo w tamtych kolorach. zrobiłeś takie paski nie fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie, tylko szkoda, że logo nie prowadzi do str. głównej.

tzn. chodzi Ci o to zeby po kliknieciu w ten duzy szklany top przenosilo na strone glowna?

zapomnialem dodac, ze wszelkie uwagi i propozycje BARDZo BARDZO mile widziane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi