kamakari Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 GA-N680SLI-DQ6 GA-P35-DQ6 A co sadzicie o tych dwoch plytach od gigabyte'a ? I dlaczego pierwsza jest taka droga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 pierwsza jest na drogim i nie oplacalnym chipie nvidi nforce 680i jedyny jego atut to obsluga 2 pełnych lini pci x ale za to sie grzeje, wymaga chlodzenia sporego i jest drogi a jako ze nie oplaca sie zbytnio sli to sie nie oplaca tego kupwac druga jest lepsza, ale ponoc ma problemy ze strapem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamakari Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Podziekowac Samolot :) Podobno na zachwalanej tutaj juz nie raz ASUS P5W64 dzis (albo niedawno) padl rekord w 3dmarku '05 i '06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namassa Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam ja także przymierzam się do Q6600... Zajmuję się grafiką 3D także granie nie nie jest mi obce, więc czy ABIT AB9 QUAD GT nada się do tego???? Z tego co mi się zdaję jest to mobo dość dobre a zamierzam zrobić OC całości i dobrze by było gdyby komp posłużył sobie trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 dobre, nawet bardzo dobre ale na trochę starym chipsecie :( coś na P35 było by lepsze - np. Abit IP35 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namassa Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 A to, że na starym chipsecie, przeszkadza znacznie???? Bo jeżeli miałbym upgrade robić w przyszłości to pewnie gruntowy. Znając życie za 2 lata będzie już standard XXX i inne. Więc pytanie brzmi: Czy P35 jest aż tak "wymagane"???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 właśnie przeczytałem, że Asus udostępnił BIOS dla P5B, który ma umożliwić wsadzenie tam Penryna. Więc Abit myślę, nie będzie dłużny - też coś takiego da. Możesz brać Quada , miodny mobas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namassa Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ok THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. Rowneiz chce qpic Q6600.. Poszukuje plyty glownej.. myslalem nad jakims asusem.. ale nie wiem do konca jeszcze... myslalem zeby szyna pamieci miala 1066MHz lub wiecej (nizej chyba nie warto..) Dobrze by bylo gdyby miala mozliwosc wyslania sygnalu 7.1 (coaxial lub optic) gdyz chce podpiac pod kompa normalne kino domowe (nie chce glosnikow komputerowych) Milo by bylo miec jednak to pelne PCIEX x16 na obu slotach (nie wiadomo co z tym sli jeszcze bedzie) Chlodzic bede woda jesli to ma jakies znaczenie. No to chyba tyle.. bede wdzieczny za jakies propozycje... :) Ps. Super by bylo gdyby byla czarna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 a moze taka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ta MSI jakos mi nie podchodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) ja do mojego quada biore to http://sklep.benchmark.pl/pelny_39571.html bezproblemu ..... jest supciowa zapytaj na OCN oczywiscie mozna co z wyzszej polki .... Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Tow3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 polecam MSI :) ew. Foxconn P35 / Biostar P35 ? Czy celujesz w wyższą półkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A to PCIE x 16 w 2 slotach to w jakim celu? Crossfire, Sli, czy tylko 2 pełnowymiarowe PCIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 pisze jak ...... ze crossfire .... ak chcesz SLI robic czy coss to nie ta plyta z wyzszej polki tylko trza siegnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja chce do SLI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja chce do SLI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmmm a ja napisałem tą odp tworcy tematu nie dla ciebie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...