Zombie Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam Mam spory problem i mam nadzieję, że nieco mi rozjaśnicie sytuację. Dopiero co kupiłem zestawik e6750 na płycie GA-P35-DS4 i do tego jako dodatki kartę X-Fi Audio Xtreme i tuner Winfast 2000 XP Expert. Zainstalowałem Vistę 64 Home Premium i nie mogę zainstalować tych dodatkowych kart. Nie ma ich wogóle w menedzerze urządzeń. Czy to normalne że nie pokazuje ich jako nieznanych urządzeń, tak jakby sterownika nie miały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 z tego co wiem Winfast 2000 wogole nie dziala pod VIsta (?) CO do creative to musi dzialac - sciagnij stery pod Viste ze strony producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Sprawa stanęła na tym, że po zbulwersowaniu się okropnym na "fachowców" z pewnej dużej trójmiejskiej firmy otworzyłem czeluście nowiutkiego kompa zrywając przy tym plomby i po dociśnięciu kart dźwiękowej i tunera wszystko ładnie zagrało. Co prawda wcześniej idąc za głosem owych "fachowców ... jego mać" zainstalowałem XP, tutaj też niezłe problemy bo okazało się, że jedna kość pamięci zdechła w ciągu 4 dni. Zatem pewnie i po Vistą by to zadziałało. Wniosek taki że Vista poczeka do pierwszego padu systemu albo do pierwszego SP :lol2: Teraz jest XP i narazie wszystko ładnie chodzi, tylko jest mały problem bo widać tylko 3,5 GB ramu a włożone jest 4 ;) no i 64bitów nie wykorzystuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 zainstaluj XP 64 bit to bedziesz mial 4GB xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...