Skocz do zawartości
Szulik

Głośniki raz jeszcze - Creative 6700 vs Logitech Z-640

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nadal waham się co do kupna zestawu głośników. Ostatnio znalazłem atrakcyjne oferty (głównie cenowe) zestawów Creative 6700 i Logitecha Z-640. Cena - ok. 450PLN. Mam kartę SB Live! 5.1 i na razie nie myślę o kupnie Augigy2. A głośniki mają służyć głównie do słuchania muzyki i do oglądania DVD.

Jak sądze 6-ta satelita nie przyda mi się zbytnio ale parametry zestawu 6700 są niezłe. Patrz tu: http://pl.europe.creative.com/products/pro...prod=372&page=6

Proszę o opinie i rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Logitechy Z-640 i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony poruwnywałem je z Creative Inspire 5300 to po poprostu są słabe kolumny jak dla mnie maja słaby sabwoofer ale za to są tańsze!! A co do Creative Inspire 6700 6.1 to hm nie słyszałem ich wiec nie moge za duzo o nich powiedziec ale nie opłaca sie kupowac Audigy 2 ani tych kolumn bo po 1 Audygy 2 to jest prakrycznie to samo co Audigy 1 naprawde nie uswiadczysz duzej zmiany lepiej zaoszczedzic te 200 zł i kupic Audygi 1 a kupic lepsze kolumny a co do kolumn to wyglądają bardzo fajnie i napewno takze tak grają one są mocniejsze od Inspire 6700 a 6 kolumne mozesz wylaczyc ale ta kolumna naprawde by ci i tak za duzo nie dała naprawde.Więc musiał bys posłuchac jak chodzą Inspire 6700 i Logitech Z-640 i dokonać wyboru!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...