BiL63JTZ Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Witam Co sądzicie o tych głośnikach? Warto wydać na nie niespełna 650zł? Czy Audigy podoła :D ? Edytowane 24 Lipca 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja kupiłem je po okazyjnej cenie 389zł, jakiś rok temu i za tą kasę nie ma nic lepszego. Wogóle te Alteci to najlepsze głośniki komputerowe 2.1, dostępne powszechnie w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De Futura Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja kupiłem je po okazyjnej cenie 389zł, jakiś rok temu i za tą kasę nie ma nic lepszego. Wogóle te Alteci to najlepsze głośniki komputerowe 2.1, dostępne powszechnie w Polsce. Ja poluję na MX5021 ale nigdzie nie można ich dostać :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...