Skocz do zawartości
SpiderMAN

Wentylatory świecące @ MODDING-ZONE.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do mojej pierwszej recenzji.

Czekam na komentarze.

Z gory przepraszam za jakosc fotek, ale mam tylko WebCama.

Na pewno bedzie update, kiedy wpadnie kumpel z cyfrakiem, ale to nie zmienia wyniku :)

http://www.modding-zone.prv.pl/artykuly/3/3.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałby się jeszcze do tego test wentyli CoolerMaster'a oraz Titan'a, bo chyba tylko te jeszcze sa na rynku.

Dodatkowo, warto by zajrzeć na stronę firmy Apotheosis (nie pamietam adresu), bo również oni sprzedają wentyle świecące, i warto by je zrecenzowac, a do tego mają tam jeszcze w ofercie świecące wentyle 120x120, choć nie wiem czy faktycznie są w sprzedaży czy tylko w "ofercie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CoolerMastera ja Ci mogę podesłac. Jak chcesz to daj mi swój adres na pw, to Ci przyślę swojego, żebyś mógł dodać do recenzji. Tylko najlepiej, żeby Ci się udało lepsze zdjęcia z cyfraka zrobić....

Spoko

Ale sie wstrzymamy.

Pogadam ze sklepami moze jeszcze jakies inne zalatwie to zrobie czesc druga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie :D :D

tylko jest jedna uwaga co do strony, nigdy nie używaj czcionki Thimes New Roman. Przy większych artykułach źle się to poprostu czyta. Najlepsze według mnie przy tworzeniu stron są Verdana i Arial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi