zales Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Mam taki problem że padła mi płyta główna w kompie i chciałbym zakupić nową razem z procesorem. Nie chciałbym wymieniać wszystkich pozostałych elemntów komputera, dlatego zależy mi na tym, aby płyta ta obsługiwałą AGP x8, ponieważ na starej miałem karte geforce 6600GT AGP, pamięć DDR (nie DDR 2) oraz dyski twarde na ATA. Nie wiem jaką platformę wybrać, czy AMD czy Intela, no i jakie konretne modele procesorów, dlatego prosze o pomoc. Przedział cenowy, myśle że do 700 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie warto pakować się w stare podzespoły czyli w DDR1 i AGP. Lepiej sprzedaj pamięć i grafike. Łącznie będziesz miał ok 1000 zł. Za to kupisz: DFI Infinity za 289 zł X2 3600+ Brisbane ok 219 zł 2x1GB Kingston 667 za ok 241 zł Palit 7300GT Sonic za 222zł Łącznie wyjdzie 971zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Może i masz rację, ale nie przepadam za kupowaniem takiego sprzętu na allegro, w sklepie wyjdzie znacznie drożej. Wole jednak kupic plyte do urządzen które mam, a nie caly nowy komputer i sprzedawac starocie za grosze. Edytowane 24 Lipca 2007 przez zales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ??? To rób jak uważasz. Jeśli chcesz mieć gorsze części i droższe to Twopja sprawa. A linki są ze sklepów więc czemu ma wyjść drożej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Missile Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ale to nie są ceny podane z allegro tylko ze skapiec.pl. Lepiej sprzedać te starocie (nawet za grosze) i kupić to co podał dzikidaniel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...