ashgan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Wydaje mi sie iz jest lekkie ugiecie ku dolowi czego nie mozna wyregulowac w OSD moze tak ma byc w diamondtronach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jeszcze jedno pytanko.Zauwazylem iz po rozszerzeniu badz zmianie rozciagniecia ekranu w OSD obraz przez chwile draga i zmienia ostrosc po czym jest ok.Monitor ustawia odswiezanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Jeśli chodzi o zakrzywienie to jest to (najprawdopodobniej) wada danego egzemplarza, jedyne co możesz zrobić to poszukać jak dostać się do menu serwisowego (jest tam większa regulacja) - ale niekoniecznie da się tam wyregulować :( Co do drugiego to dosyć dziwne, najlepiej żebys sprawdził na innym egzemplarzu tego monitora. Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 z takim pytaniem to lepiej na forum www.elektroda.pl , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A moze mi sie tak tylko wydaje ze ekran jest wklesly do srodka?Przykladalem kartke do lini testowych i widze lekkie odchylenie na rogach do gory.Juz niewiem czy wymieniac na inny bo gwarancja nie podbita :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A moze mi sie tak tylko wydaje ze ekran jest wklesly do srodka?Przykladalem kartke do lini testowych i widze lekkie odchylenie na rogach do gory.Juz niewiem czy wymieniac na inny bo gwarancja nie podbita :PJeśli wcześniej miałeś monitor wypukły to na 99% Ci się wydaje :wink: Zobacz czy bardzo Ci to przeszkadza i jak duże to odchylenie ? Idealnych monitorów prawie nie ma :!: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...