r.s.o. Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich Otoz nosze sie z zamiarem zakupu Toshiby A100-02L w UK,problem polega natym ze kolega powiedzial mi ze nie bede mogl ogladac na nim filmow DVD kupionych w Polsce poniewaz maja inny kod kreskowy niz te w UK.Czy to oznacza ze po przywiezieniu tego laptopa do PL nici z ogladania DVD na tym lapku?BADZO bym prosil o jakiekolwiek odpowiedzi osob ktore wiedza cos na ten temat,czy moze kolega niema racji...??? Cena wydaje sie przystepna £499(ok 2700) a niemoglem nigdzie na polskich stronachznalezc ceny tego laptopa... Z gory bardzo dziekuje! i pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam wszystkich Otoz nosze sie z zamiarem zakupu Toshiby A100-02L w UK,problem polega natym ze kolega powiedzial mi ze nie bede mogl ogladac na nim filmow DVD kupionych w Polsce poniewaz maja inny kod kreskowy niz te w UK.Czy to oznacza ze po przywiezieniu tego laptopa do PL nici z ogladania DVD na tym lapku?BADZO bym prosil o jakiekolwiek odpowiedzi osob ktore wiedza cos na ten temat,czy moze kolega niema racji...??? Cena wydaje sie przystepna £499(ok 2700) a niemoglem nigdzie na polskich stronachznalezc ceny tego laptopa... Z gory bardzo dziekuje! i pozdrawiam serdecznie:) Nie słyszałem o czymś takiem i myśle że to bzdura. Na twoim miejscu kupiłbym lapa w Polsce bo i tak tu jest taniej... pomimo iż jestes w UK. Zyskałbyś np: polską wersje windowsa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 no faktycznie, kod kreskowy bedzie inny! ale kod regionalny DVD bedzie dokladnie ten sam - europa i system PAL. zatem nie sluchaj kolegi i jesli chcesz kupic to kupuj. chociaz zdecydowanie bym bardziej polecal cos z serii a200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...